CS GO hakkında fikir alışverişi

tigowl

Kilopat
Arkadaşlar CS GO hakkında internet üzerinde bir sürü kod var ve hangisinin ne işe yaradığı yazıyor. Ama çok bilinmeyen güzel kodlar olduğunu da düşünüyorum. Az bilinen ama çok iş yapan konsol kodu bileniniz var mı? Bunun haricinde internet ayarlarını neye göre düzenlediğimizi de bilmiyorum. Bilen birisi anlatabilir mi? Bunlar dışında genel olarak bildiğiniz ve önerebileceğiniz şeyleri de bilmek isterim (FPS için falan). 1050 Ti ekran kartım - H270M anakart - monitörüm NOC G2460V 75Hz 1ms - işlemci Intel I5-7400 CPU @3GHz 4 çekirdek 8 GB RAM. Şimdiden teşekkürler :)

Artık çoğu kodun çalışmadığını söyleyebilirim. Kullandıklarım: -novid -high -thread [çekirdek sayısı] -nod3d9ex1

Son düzenleyen: Moderatör:

-threads 4 -console -high -novid -exec autoexec -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd -tickrate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_updaterate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 2 +rate 128000 -nod3d9ex1 -freq 75 -refresh 75 +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 benim başlatma seçeneklerim bunlar. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar CS GO hakkında internet üzerinde bir sürü kod var ve hangisinin ne işe yaradığı yazıyor. Ama çok bilinmeyen güzel kodlar olduğunu da düşünüyorum. Az bilinen ama çok iş yapan konsol kodu bileniniz var mı? Bunun haricinde internet ayarlarını neye göre düzenlediğimizi de bilmiyorum. Bilen birisi anlatabilir mi? Bunlar dışında genel olarak bildiğiniz ve önerebileceğiniz şeyleri de bilmek isterim (FPS için falan). 1050 Ti ekran kartım - H270M anakart - monitörüm NOC G2460V 75Hz 1ms - işlemci Intel I5-7400 CPU @3GHz 4 çekirdek 8 GB RAM. Şimdiden teşekkürler :)
Csgo dosyalarına girin csgo diye bir dosya var onun içinde video klasorunun sonuna alt tire koyun.Bu oyundaki gereksiz animasyonları , backgroundları kaldırıyor .Mesela ana menudeki karakter arkasindakı ağ operasyonu animasyonu gibi benim berbat sistemimde 25 fps artış oldu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı