CS:GO haklı yere Overwatch-ban yedim

Şu forumun kitlesi ne kadar belli ya, adam trollük yapmış hemen boş yere linç ediyorlar, adamın istediği de bu zaten bakmayın geçin bu kadar basit.

Aylarca ban yememen normal gibi çünkü VAC sistemi yaklışık 1 yıldır ya düzgün çalışmıyor ya da hiç çalışmıyor.

İyi olmuş

Legit kullananlar normal hile kullananlardan daha şerefsizdir change my mind. O yüzden Pro-pub sunucularda takılıyorum orada adminler hemen inceleme yapıyor.
Hileyi saklamak çok zor değil,1 yıl boyunca pro-pub sunucularında hile ile oynadım 10-15 kere tw baktılar kimse bir şey bulamadı,oralardaki tanınmış adminler bile hile kullanıyor bir kaçi daha sonradan VAC yedi hatta sen sanıyo musun ki oralar temiz Xd

Son düzenleme:

Oynadığım sunucular belli ve çoğu hileyi bulan birisiyim. Adminlikte yaptım ve elimden kaçırdığım hiç hile olmadı. Zaten hile şüphesi ile oynayan varsa o sunucuya girmem bir sürü sunucu var. Hile insanlar zaten belli ediyor kendilerini oynayışlarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…