CS:GO haklı yere Overwatch-ban yedim

Evet başlık yanlış değil gerçekten haklı olarak Overwatch-ban yedim. Uzun süredir aynı hesapta hileyle oynamama rağmen yeni yasaklandım.

Eki Görüntüle 1462582

Geçen gün supreme oldum karşıma hileler geliyor takımda da hileler vardı. Ben de hileydim.

Eki Görüntüle 1462583

Ve hesabımın hazin sonu:
İyi olmuş

Legit kullananlar normal hile kullananlardan daha şerefsizdir change my mind. O yüzden Pro-pub sunucularda takılıyorum orada adminler hemen inceleme yapıyor.
Hileyi saklamak çok zor değil,1 yıl boyunca pro-pub sunucularında hile ile oynadım 10-15 kere tw baktılar kimse bir şey bulamadı,oralardaki tanınmış adminler bile hile kullanıyor bir kaçi daha sonradan VAC yedi hatta :D sen sanıyo musun ki oralar temiz Xd
 
Son düzenleme:
İyi olmuş

Hileyi saklamak çok zor değil, 1 yıl boyunca Pro-pub sunucularında hile ile oynadım 10-15 kere TW baktılar kimse bir şey bulamadı, oralardaki tanınmış adminler bile hile kullanıyor birkaçı daha sonradan VAC yedi hatta :D sen sanıyor musun ki oralar temiz Xd

Oynadığım sunucular belli ve çoğu hileyi bulan birisiyim. Adminlikte yaptım ve elimden kaçırdığım hiç hile olmadı. Zaten hile şüphesi ile oynayan varsa o sunucuya girmem bir sürü sunucu var. Hile insanlar zaten belli ediyor kendilerini oynayışlarıyla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı