CS:GO Haksız Ban Nereye Şikayet Edilir?

Sürekli adam öldürmedim de en son yediğim ban da (oyun gerekçesi: Çok fazla takım arkadaşımı oyla atmakmış.) 7 gündü o banım kalktı yeni kalktı hatta akşamina bir 7 gün daha yedim. Şimdi ben en ufak hatada falan 7 gün mu yiyeceğim? Örneğin bağlantı kopmasında falan.

Evet 7 gün yiyeceksin. Ben oyun bitince takım çıkarken adamları atıyodum. O yüzden 10 gün daha yemiştim. Valve tarafından mimlendik.

Evet 7 gün yiyeceksin. Ben oyun bitince takım çıkarken adamları atıyordum. O yüzden 10 gün daha yemiştim. Valve tarafından mimlendik.

Yani bundan sonra böyle mi? Onu sormaya çalıştımıştım. Eğer öyleyse daha kötüsü olamaz.

Yani bundan sonra böyle mi? Onu sormaya çalıştımıştım. Eğer öyleyse daha kötüsü olamaz.

Bir süre mesela 7 gün ban yemezsen ceza süren 3-4 güne düşer. Sonra yine şikayet almazsan 1 güne iner en son saate iner ve temize çıkarsın.

Maçın ortalarında 2 takım arkadaşını öldürmek ban sebebi değil. Maç başında takım arkadaşını öldürmek ban sebebi. CS:GO'da sistem böyle çalışıyor. Görünüyor ki birkaç kere ban yemişsiniz yakın aralıklı ban süreniz 1 hafta. Uzun süre ban yemezseniz sıradaki ban süreniz yarım saate kadar düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…