CS:GO Haksız Ban Nereye Şikayet Edilir?

Sürekli adam öldürüp çokça şikayet almış olmalısınız. Bir anda 7 gün ban fazla. Şahsen ben canımı sıkana laf attığım için ilkte 1 saat sonra 1gün sonrasında 1 hafta ban yiyordum. Şu an 10 gün ban yedim. Adam vurmadım, toxiclik yapıp çok şikayet aldığım için ban yiyorum.
Ve evet round başlar başlamaz öldürmek büyük ceza.

Sürekli adam öldürmedim de en son yediğim ban da (oyun gerekçesi: Çok fazla takım arkadaşımı oyla atmakmış.) 7 gündü o banım kalktı yeni kalktı hatta akşamina bir 7 gün daha yedim. Şimdi ben en ufak hatada falan 7 gün mu yiyeceğim? Örneğin bağlantı kopmasında falan.

Sürekli adam öldürmedim de en son yediğim ban da (oyun gerekçesi: Çok fazla takım arkadaşımı oyla atmakmış.) 7 gündü o banım kalktı yeni kalktı hatta akşamina bir 7 gün daha yedim. Şimdi ben en ufak hatada falan 7 gün mu yiyeceğim? Örneğin bağlantı kopmasında falan.
Evet 7 gün yiyeceksin. Ben oyun bitince takım çıkarken adamları atıyodum. O yüzden 10 gün daha yemiştim. Valve tarafından mimlendik.

Maçın ortalarında 2 takım arkadaşını öldürmek ban sebebi değil. Maç başında takım arkadaşını öldürmek ban sebebi. CS:GO'da sistem böyle çalışıyor. Görünüyor ki birkaç kere ban yemişsiniz yakın aralıklı ban süreniz 1 hafta. Uzun süre ban yemezseniz sıradaki ban süreniz yarım saate kadar düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı