CS:GO haksız Overwatch ban

403976

Megapat
Makaleler
6
Bugün ölüm maçında level atlamak için oynuyordum, maçın sonunda maçtan attı ve bu hesap güvenilmez yazıyordu. Üstüne doğru baktım Overwatch banı yemişim ama ben yaklaşık 1 aydır CS:GO oynamadım. PC'de sadece 3. parti yazılım olarak autohotkey var, onunla alakalı olabilir mi? Bir de bu Overwatch banı açılır mı?

Yine ban yiyip haksız olduğunu savunan biri daha. Forum üzerinde yüzlerce konu açıldı ve hala haklı ban yiyeni görmedim.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Steam Destek :: CS:GO - Overwatch yasaklaması aldım. Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya süreleri azaltılamaz.

Hocam 2.5ksaatim 5yıl rozeti ve 50 TL'lik envanter var 50 tane oyunum var sizce hile açar mıyım bu hesapta?

Yanlış bilgi
Öncelikle hem Overwatch ban kalkıyor hem de VAC ban isterseniz ikisine de kanıt veririm ama hem VAC hem de Overwatch banı hatalı yeme ihtimalin aşırı düşük 9.201.257 oyuncu arasından bu sene VAC'ı açılan yok ama Overwatch'ı açılan 1000'e yakın oyuncu var.

Haksız ban diye bir şey var arkadaşlar önceden bende herkes yalan söylüyor diye düşünüyordum ama başıma geldi Modern Warfare 2 (2022) oyunundan ban yedim üstelik oyun 1.099,00 TL sonra Steam'e yazdım iade ettiler. Kısacası her zaman olabilir böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…