CS:GO haksız VAC ban yemek

Valve VAC banlara karşı acımasızdır. Kaldıracağını düşünmüyorum.

haksız ban yediğini söyleyen birçok kişi var.

Her diyenin dedigi dogru mu oluyor yani? Siz hic hakli yeri yasaklama aldim diyeni gördünüz mü? Her yasaklama alan haksiz oldugunu iddia ediyor. Peki neden cogunun yasaklanmasi kaldirilmiyor? Demek ki haksiz yere yasaklanmamislar.

Acaba 3. parti yazılım CS:GO için kullanılmıyor ve Steam'e ait olmayan bir oyunun hilesi ise ve VAC ban almışsa ne olur?

Böyle bir sey zaten mümkün degil. Oyun direkt olarak alakali oyuna enjekte edilmesi gerekiyor. VAC sistemi öyle kafasina göre sistemde bulunan alakasiz hileleri tespit edip yasaklama vermiyor.

Örnek olarak: GTA 5 icin kullanilan bir hile yüzünden CS: GO'da VAC sistemi tarafindan yasaklama alma ihtimaliniz yok.

Arkadasinizin profilini paylasabilir misiniz? Bakmak isterim.

Hukuk sistemi olmayan bir yerde adaleti sağlamak vatandaşa düşer. Valve banlamamakta ısrarcı ve ben de oyun zevkimi bunlar için hiç bozamam.
O zaman Türkiye'de keseni kessinler öyle iş mi olur ? Sana düşmez adaleti sağlamak.

CS:GO böyle CS:GO ile alakalı olmasa bile sistemde hile programı varsa affetmez.

O kadar affetmiyor ki, MM atamıyorum, LE, LEM arasında git gel yapıyorum, adam utanmadan timeout alıp spinbot açıyor.

CS açık değilse bir şey olmaz kanka.

Değil. Açmasaydınız oyun fark etmez. İyi olmuş.

Boş boş konuşma. Hile serbest olan sunucular var. Ben de eskiden minecarft da hileli sunucularda oynuyordum. Metin2'de de hileye takılmayan serbest sunucular var.

Nereden biliyorsunuz orada açtığını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…