Konu sahibinin Steam hesabında 5 kişi arkadaş olarak ekli, ikisinin VAC yasaklaması bulunuyor, birinin hesabı komple silinmiş. Hatalı bir yasaklama değil büyük ihtimalle.
VAC yasağının hatalı verilmesine ihtimal yok. Sadece bazen hatalı VAC dalgası oluyor. O da şu an yok. VAC sisteminde engelli dosyalardan biri arka planınızda çalıştığı zaman ve oyune enjekte olmaya çalıştığı zaman VAC yasağı verilir. Yani tahminimce YouTube'ye girip "CSGO Free Hack" yazıp indirdiniz ve açtınız. Kimse haksız yere VAC yasağı yemiyor.
VAC yasağının hatalı verilmesine ihtimal yok. Sadece bazen hatalı VAC dalgası oluyor. O da şu an yok. VAC sisteminde engelli dosyalardan biri arka planınızda çalıştığı zaman ve oyune enjekte olmaya çalıştığı zaman VAC yasağı verilir. Yani tahminimce YouTube'a girip " CS:GO Free hack" yazıp indirdiniz ve açtınız. Kimse haksız yere VAC yasağı yemiyor.
Konu sahibinin Steam hesabında 5 kişi arkadaş olarak ekli, ikisinin VAC yasaklaması bulunuyor, birinin hesabı komple silinmiş. Hatalı bir yasaklama değil büyük ihtimalle.
O ranklar ve Prime sadece görüntü hiçbir işe yaramıyor. 4 tane arkadışınızda hile varsa sizde açmışsınızdır. ayrıca lobi SS'ine kanıt demenizde ayrı bir şeymiş.
400 Saatte Global olmuşsunuz bal gibi hilesiniz (muhtmelen 400 saat öncesindendir) ancak VAC hatalıysa zaten kaldırır ama hilesiniz "legit" gibi gözükmeye çalışanlardan ama beleş iğrenç bir hile kullanışsınız ki VAC yemişsiniz.
Oyunlarin tüm basarimlari hileyle acilmis. Arkadaslarinin neredeyse yarisinda VAC yasagi mevcut. Hani alakasi oldugundan degil de, bu tür hesaplara yanlislikla yasaklama verildigine hic sahit olmadim.
Oyunlarin tüm basarimlari hileyle acilmis. Arkadaslarinin neredeyse yarisinda VAC yasagi mevcut. Hani alakasi oldugundan degil de, bu tür hesaplara yanlislikla yasaklama verildigine hiç sahit olmadim.
Oyunlarin tüm basarimlari hileyle acilmis. Arkadaslarinin neredeyse yarisinda VAC yasagi mevcut. Hani alakasi oldugundan degil de, bu tür hesaplara yanlislikla yasaklama verildigine hiç sahit olmadim.