CS:GO haksız VAC yasağı

VAC yasağının hatalı verilmesine ihtimal yok. Sadece bazen hatalı VAC dalgası oluyor. O da şu an yok. VAC sisteminde engelli dosyalardan biri arka planınızda çalıştığı zaman ve oyune enjekte olmaya çalıştığı zaman VAC yasağı verilir. Yani tahminimce YouTube'ye girip "CSGO Free Hack" yazıp indirdiniz ve açtınız. Kimse haksız yere VAC yasağı yemiyor.

Fark etmiyor sende ondan yararlanmışsın umarım en yakın zamanda arkadaşında banlanır.

Arkadaşım dedime bakmayın CS:GO maç arama yerinde davet attılar bende şu yüzden girdim maç bulması 40 dk falan sürüyordu tek girince.
VAC yasağına itiraz edemezsiniz. Hatalıysa kendiliğinden kaldırılır.

Ne kadar sürede kalkar acaba?
Hile açmışsın banı yemişsin burada boş yalan söylemen bir şey değiştirmiyor.

Niye yalan söyleyim zaten hile açsam bu hesabdamı açarım.
VAC yasağının hatalı verilmesine ihtimal yok. Sadece bazen hatalı VAC dalgası oluyor. O da şu an yok. VAC sisteminde engelli dosyalardan biri arka planınızda çalıştığı zaman ve oyune enjekte olmaya çalıştığı zaman VAC yasağı verilir. Yani tahminimce YouTube'a girip " CS:GO Free hack" yazıp indirdiniz ve açtınız. Kimse haksız yere VAC yasağı yemiyor.

Bak hile açsam burada konu açmam zaten hileyim derim geçerim ama açmadım yani.
Konu sahibinin Steam hesabında 5 kişi arkadaş olarak ekli, ikisinin VAC yasaklaması bulunuyor, birinin hesabı komple silinmiş. Hatalı bir yasaklama değil büyük ihtimalle.

Benim 3 arkadaşım VAC banlıydı.
VAC mı yediniz Overwatch mı?

VAC.
Hesabina biraz göz attim. Hatali verilmis bir yasaklamaya benzemiyor.

Hesabımda ne varki.
Tam olarak ne banı yediniz? Profilde VAC gözükmüyor çünkü.

O profil hile açan arkadaşın o ban yemedi ben yedim.
O ranklar ve Prime sadece görüntü hiçbir işe yaramıyor. 4 tane arkadışınızda hile varsa sizde açmışsınızdır. :D ayrıca lobi SS'ine kanıt demenizde ayrı bir şeymiş.

Tamam madem öyle git o adama yaz bakim hile yi nereden aldın die hatta sor Windows XP'yi tanıyor musun de onda hile varımı de.
400 Saatte Global olmuşsunuz bal gibi hilesiniz (muhtmelen 400 saat öncesindendir) ancak VAC hatalıysa zaten kaldırır ama hilesiniz "legit" gibi gözükmeye çalışanlardan ama beleş iğrenç bir hile kullanışsınız ki VAC yemişsiniz.

Onu işte ben yapmadım o gösterdim adam yaptı.

Dosya Ekleri

• 20210517200951_1.jpg
    20210517200951_1.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Oyunlarin tüm basarimlari hileyle acilmis. Arkadaslarinin neredeyse yarisinda VAC yasagi mevcut. Hani alakasi oldugundan degil de, bu tür hesaplara yanlislikla yasaklama verildigine hiç sahit olmadim.

Evet dogru başarım hilesi var ama bundan ban yiyen 1 kişi bile yok ki.
Oyunlarin tüm basarimlari hileyle acilmis. Arkadaslarinin neredeyse yarisinda VAC yasagi mevcut. Hani alakasi oldugundan degil de, bu tür hesaplara yanlislikla yasaklama verildigine hiç sahit olmadim.

Ama bu başarım hilesini 2 3 ay önce yaptım yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı