CS:GO haksız yere oyundan atılmak

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, olayı anlayamadığım için soruyorum, dün bir oyuna girdim ve oyun hep bot doluydu ama global haritada oynuyordum ve tamamı bottu oyuncuların ve bir kişi beni sürekli atmaya çalışıyordu, sonra ben herkesi vurdum 8 el kazandım ve 1000 XP kazandım ama bir sonraki oyun beni oylayarak haritadan attılar, sorum şu bunu nasıl yapıyorlar? Bizde bir araya gelsek yapabilir miyiz XP kasmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, olayı anlayamadığım için soruyorum, dün bir oyuna girdim ve oyun hep bot doluydu ama global haritada oynuyordum ve tamamı bottu oyuncuların ve bir kişi beni sürekli atmaya çalışıyordu, sonra ben herkesi vurdum 8 el kazandım ve 1000 XP kazandım ama bir sonraki oyun beni oylayarak haritadan attılar, sorum şu bunu nasıl yapıyorlar? Bizde bir araya gelsek yapabilir miyiz XP kasmak için?

Evet yeteri kadar kişi toplarsanız bir sunucuyu işgal ederek sadece bot vurup XP kasabilirsiniz.

Böyle durumlar için home tuşuna disconnect atayabilirsiniz. Böylece oylamayla atılacağınızda direk çıkarak güven faktörünüzü daha az düşürmüş olursunuz.
Hocam tek amacım XP kasıp kutu düşürmek ya umrumda değil güven faktörü falan.

Evet yeteri kadar kişi toplarsanız bir sunucuyu işgal ederek sadece bot vurup XP kasabilirsiniz.
Mesela kaç kişi hocam ve bunu nasıl yapacağız?

Hocam tek amacım XP kasıp kutu düşürmek ya umurumda değil güven faktörü falan.

Mesela kaç kişi hocam ve bunu nasıl yapacağız?

Hocam şimdi arkadaşlarınızla beraber bir lobi oluşturun ve ölüm maçına girin. Ardından sıra sıra takımlara dağılarak kişileri sol üstteki oylama kısmından sırayla oylayıp attırın. Sonraki mape kadar sizden başka kimse giremez sunucuya. Sizde sadece bot vurarak daha fazla XP kazanırsınız. 4 kişi + siz yeterli olur sanırım.

XP için rekabetçi girin hocam. Diğer modlarda çok yavaş kasılıyor.

Bu yöntem ile rekabetçiden daha fazla kazanılıyor.

Hocam şimdi arkadaşlarınızla beraber bir lobi oluşturun ve ölüm maçına girin. Ardından sıra sıra takımlara dağılarak kişileri sol üstteki oylama kısmından sırayla oylayıp attırın. Sonraki mape kadar sizden başka kimse giremez sunucuya. Sizde sadece bot vurarak daha fazla XP kazanısınız. 4 kişi + siz yeterli olur sanırım.

Bu yöntem ile rekabetçiden daha fazla kazanılıyor.
Valve bu duruma el atar diye düşünüyorum Cs2 ile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı