CS:GO haksız yere VAC Ban attı

Merhaba, CS:GO'da hile acmama rağmen VAC ban yedim desteğe yazdım hile acmissiniz dediler. Nasıl VAC ban kaldırabilirim?

Hile açmışsınız işte? Ben mi yanlış anladım.

Siz hile açmadıysanız başka bir hile programını bilgisayarınza oyun açıkken kullanmışsınız demektir.

Merhaba, CS:GO'da hile acmama rağmen VAC ban yedim desteğe yazdım hile acmissiniz dediler. Nasıl VAC ban kaldırabilirim?
Yanlışlıkla atıldıysa kendiliğinden açılır. Ama yanlışlıkla yeme ihtimaliniz düşük.

Yanlışlıkla atıldıysa kendiliğinden açılır. Ama yanlışlıkla yeme ihtimaliniz düşük.

VAC ban yanlışlıkla atılmaz atılsa bile yetkili birisinin bile kaldıramadığını biliyorum Steam'ın bir sayfasında okumuştum kısaca kalkmayacak ban.

İsmini hatırlamadığım bir yayıncıya ban atılmıştı, ancak daha sonra bu ban geri kaldırıldı. Eğer ki gerçekten bir hata sebebi ile VAC ban atıldı ise Valve duruma müdahale ediyor, ancak bu çok nadir bir durum imkansıza yakın. Daha önce sistemde farklı bir hesapla hile kullanıldı ve dosya doğrulama yapılmadıysa bu da sebep olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…