Merhaba, CS:GO'dan VAC ban yemişim. Ama bunun haksız oldugunu biliyorum zaten haksız olsam hiç ugraşmam. En son 5 Temmuz'da oyuna girmişim ve 6 gün önce VAC ban yemişim. Steam'e girdigimde anlam veremedim. Çok kötü şaşırdım dedigim gibi haksız yere yedim. Steam destege yazdım sizce kalkar mı? Zaten yan hesabımda ama emek oldugu için peşine düşüyorum yoksa zerre umurumda degil. Yardımınız için teşekkürler.Eki Görüntüle 629536Eki Görüntüle 629537
Hile açan kişiler banlanmıyor iken senin banlanman garip. Hesabını kullanan başka birisi var mı veya çalınmış olabilir mi? İmkansız gibi bir şey durduk yere VAC yemen, dediğim gibi hile açan kişiler bile banlanmıyorken senin durduk yere banlanman garip.
Arkadaşın 250 saati var ban yemiş ilginç gibi ya da değil. benim 2500 saatim var ban yemedim. Hile kullanmayınca yenilmiyor. Canım boşuna ağlama burada hile kullanmayı kesersen ban yemezsin. Bir de umrumda değil diye konu açıyorsun eminim ki umrunda değildir.
Hesap resmen ben hileyim diye bağrıyor zaten 0 Steam Level'i 270 CS:GO saati . Hah dostum bir soğuk suda benden sana kötü alışkanlıkları bırakıp kendini geliştirmeyi denemelisin
Hesap resmen ben hileyim diye bağrıyor zaten 0 Steam Level'i 270 CS:GO saati . Hah dostum bir soğuk suda benden sana kötü alışkanlıkları bırakıp kendini geliştirmeyi denemelisin
Arkadaşın 250 saati var ban yemiş ilginç gibi ya da değil. benim 2500 saatim var ban yemedim. Hile kullanmayınca yenilmiyor. Canım boşuna ağlama burada hile kullanmayı kesersen ban yemezsin. Bir de umrumda değil diye konu açıyorsun eminim ki umrunda değildir.