CS:GO haksız yere VAC ban yemek

İşte bu yüzden bu oyunu oynamıyorum

Arkadaş bize demo dosyasını yollasın.

Hile açan kişiler banlanmıyor iken senin banlanman garip. Hesabını kullanan başka birisi var mı veya çalınmış olabilir mi? İmkansız gibi bir şey durduk yere VAC yemen, dediğim gibi hile açan kişiler bile banlanmıyorken senin durduk yere banlanman garip.

Arkadaşın 250 saati var ban yemiş ilginç gibi ya da değil. benim 2500 saatim var ban yemedim. Hile kullanmayınca yenilmiyor. Canım boşuna ağlama burada hile kullanmayı kesersen ban yemezsin. Bir de umrumda değil diye konu açıyorsun eminim ki umrunda değildir.

Haksız yere kimse VAC yemez. Overwatch olsa neyse diyeceğim. Geçmiş olsun kullanmayın bir daha hile.

Hesap resmen ben hileyim diye bağrıyor zaten 0 Steam Level'i 270 CS:GO saati . Hah dostum bir soğuk suda benden sana kötü alışkanlıkları bırakıp kendini geliştirmeyi denemelisin

Hesap resmen ben hileyim diye bağrıyor zaten 0 Steam Level'i 270 CS:GO saati . Hah dostum bir soğuk suda benden sana kötü alışkanlıkları bırakıp kendini geliştirmeyi denemelisin

Gerçekten önünü görmeyen insanların bana kendini geliştir demesi zoruma gidiyor

Gerçekten önünü görmeyen insanların bana kendini geliştir demesi zoruma gidiyor

Olayın gerçek olma ihtimali %0. bu arkadaşlar korondan sonra forumda türemeye başladı. Bir ban yediysen haksız yere yemezsin.

Off keşke gerçekten beni eleştirebilecek bir düzeyde olsan ama maalesef.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.08.11 - 00.08.08.15.png
    293,5 KB · Görüntüleme: 46

En kısa zamanda sonuçları bekliyoruz o halde kontrol edeceğim açılan banlar var haksız yere yiyipte sonuçta geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…