Hiçbir işe yaramaz. VAC banlara ticket yoluyla bakmazlar. Boştan yere atıp desteği rahatsız etmene gerek yok. Dönüş alamayacak ya da olumsuz dönüş alacaksın.
Bir "hata" varsa onlar kaldırırlar merak etme. Fakat çok ümitli olmanı tavsiye etmem, o banlarda hata oranı oldukça az.
VAC banın kalkması için sen bir şey yapamazsın. Bir sorun varsa Valve kendisi kaldırır ama bu güne kadar hatalı olan ban sayısı oldukça az. Beklemekten başka bir seçeneğin yok. Steam'e ticket açarsan olumsuz yanıt alırsın. Ticket açmaman gerekli, ilgilenmeyeceklerini söylüyorlar zaten.
Son ağlamaların gibi geldi. Ban yedim içim gitti Technopat'ta itiraz edeyim. Kardeşim adam açıklamış VAC olayının nasıl çalıştığına. Gereksiz yere VAC yemezsin durduk yere. Hile programı falan yüklemişsindir. Geçen birisi konu açtı. 14. mesajdan sonrasında hile indirdim ama açmadan ban yedim demişti.
Son ağlamaların gibi geldi. Ban yedim içim gitti Technopat'ta itiraz edeyim. Kardeşim adam açıklamış VAC olayının nasıl çalıştığına. Gereksiz yere VAC yemezsin durduk yere. Hile programı falan yüklemişsindir. Geçen birisi konu açtı. 14. mesajdan sonrasında hile indirdim ama açmadan ban yedim demişti.
Log in to your Steam account to get help with your Steam games, contact Steam Support, request refunds, and more. Help is also available if you can't log in, need to reset your password, or recover a hijacked account.
help.steampowered.com
Ayrıca yukarıdaki bağlantıya tıkladığınız ne zaman ne diyor? Hesap ismini sansürleyerek içeriği paylaşın lütfen.
Hilelerde virüs var bunun riskine girmem. Yapacak bir şey yok yeni hesap açacağım. Ama cidden her şeyim gitti. Açarlar diye ümit ediyorum. (konu kilittir arkadaşlar.)