Kesinlikle mm oynamak çok mantıksız aşırı troll oluyor biribini vurmak nedir oyun içindeOyun ne kadar çok hile dolu olsa da, Faceit'te neredeyse hiç hile yok. Olan da yasaklanıyor. Faceit oynayın, keyfinize bakın.
Kesinlikle mm oynamak çok mantıksız aşırı troll oluyor biribini vurmak nedir oyun içindeOyun ne kadar çok hile dolu olsa da, Faceit'te neredeyse hiç hile yok. Olan da yasaklanıyor. Faceit oynayın, keyfinize bakın.
Haha. İyi oynayan herkese hile dediğinize o kadar eminim ki.
Arkadaşlar CS:GO'nun ücretsiz sürümüne sahibim sizce gerek hileler gerek başka sebeplerden dolayı oynanmaz mı yoksa oynanır mı? Bugün birkaç ölüm maçı attım bir sorun yaşamadım ve çok zevk alıyorum.
Oyunu 2015'den beri oynuyorum, ama hadi neyse. Senin dediğin olsun bakalımHaha. İyi oynayan herkese hile dediğinize o kadar eminim ki.
Arkadaşlar CS:GO'nun ücretsiz sürümüne sahibim sizce gerek hileler gerek başka sebeplerden dolayı oynanmaz mı yoksa oynanır mı? Bugün birkaç ölüm maçı attım bir sorun yaşamadım ve çok zevk alıyorum.
Kesinlikle mm oynamak çok mantıksız aşırı troll oluyor biribini vurmak nedir oyun içinde.
Evet? En iyi oyuncular ilk oynayanlar mı? Senin dediğin olsun bakalımOyunu 2015'den beri oynuyorum, ama hadi neyse. Senin dediğin olsun bakalım![]()
Önceki sistemi ve hile koruma sistemini biliyorum. Şuan ki patates, eskisine göre.Evet? En iyi oyuncular ilk oynayanlar mı? Senin dediğin olsun bakalım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.