CS:GO hala oynanır mı?

Rank sistemi değişirse al kanka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekip yoksa hiç alma kanser olursun benden söylemesi. 250 lira da ben vermezdim ama o daha çok bütçe meselesi sana kalmış. Hile muhabbetinin de hiç azaldığını sanmıyorum.

Sence koskoca CS pazarını öldürürler mi, tabii ki de güncelleme olarak gelecek, yeni oyun olarak çıkmayacak.

1 ay daha beklesin garanti olsun Valve'nin ne yapacağı belli olmaz.

9 yıl oldu alalı. Prime'a para vermeden geçiş yaptım. Kafa dağıtmak için bire bir. Stres atmak için girip, sinir krizi geçirerek çıktığım da oluyor ama yine de oynuyorum. Mümkün mertebe Türklerle girmeye ve arkadaş edinmeye çalış. Tadı sadece öyle çıkıyor.

Açıkçası hala bir karar verebilmiş değilim aldıktan sonra pişman olma ihtimalim de var iyi ki almışım deme ihtimalim de var.

Alınır Prime parası çıktı bende geçen 2 kasa sattım 92TL geldi şimdi de 16 Mart indirimlerini bekliyorum.

Source 2 güncellemesi geldiği zaman oyuna bırakanlardan çoğu kişi geri dönecek şu an bile çok oyuncusu var zaten CS'nin.

Source 2 gerekli bir güncelleme ama umarım çok değişiklilik olmaz. Bir de sistemi iyi olmayanlarında oynayabilmesi lazım.

Yerinde olsam FACEIT tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…