CS:GO harita yüklenirken hata vermeden oyundan atıyor

kemalburakdogru

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi geceler. Başlıkta da belirttiğim gibi herhangi bir harita yüklenirken hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor. Sistem 64 Bit, oyun dosylararı yüzlerce kez doğrulandı, yeni güncelleme geldi, silindi yeniden yüklendi ve bir sürü şey daha denedim bir türlü çözemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

SSD değiştirmeden önce sorun var mıydı?

SSD değişmeden önce vardı evet. Ortalama olarak birkaç aydır oyun oynamıyordum pek vaktim olmuyordu. Bu yasaklamalar tekrar gelince sistemimi biraz toparlayıp oyun oynamak istedim ve ekran kartı alıp format attıktan sonra bu durum başladı. Ve düzeltemedim.
O zaman benden bu kadar.
Teşekkürler yine de.

SSD değişmeden önce vardı evet. Ortalama olarak birkaç aydır oyun oynamıyordum pek vaktim olmuyordu. Bu yasaklamalar tekrar gelince sistemimi biraz toparlayıp oyun oynamak istedim ve ekran kartı alıp format attıktan sonra bu durum başladı. Ve düzeltemedim.

Teşekkürler yine de.
Ne demek. Bir yetkiliyi etiketleyip yardım isteyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorununuz böyle bir şey mi?

Yani evet ama hata almıyorum. Direkt masaüstüne atıyor. Ayrıca bu videoyu da izledim dediklerinin hiçbirisi işe yaramadı :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı