CS:GO harita yüklenirken hata vermeden oyundan atıyor

kemalburakdogru

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi geceler. Başlıkta da belirttiğim gibi herhangi bir harita yüklenirken hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor. Sistem 64 Bit, oyun dosylararı yüzlerce kez doğrulandı, yeni güncelleme geldi, silindi yeniden yüklendi ve bir sürü şey daha denedim bir türlü çözemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.

Güncellemeleri kontrol ettiğimde herhangi bir güncelleme göremiyorum maalesef. Tekrar kontrol edeyim.

Yazmıştım ama tekrar yazayım.
-Novid.
-Nojoy.
-High.
-Console.
-Threads 8
+Cl_forcepreload 1.
Aşağıda paylaştığım kodları sizinkilerle değiştirip bir deneme yapar mısınız?
-novid -nojoy -high -console -threads 4 +cl_forcepreload 1

CS:GO > ayarlar > her bölümdeki ayarları "varsayılanlara sıfırla" > oyuna gir.
Eğer çözülmemişse donanımsal olabilir.

Bunu da denemiştim hatta yarım saat kadar önce Steam'i bile toptan kaldırıp yeniden kurup indirdim, hiç ayar yapmadan (nişangah dahil) denedim aynı sorun yine vardı.

Bunu da denemiştim hatta yarım saat kadar önce Steam'i bile toptan kaldırıp yeniden kurup indirdim, hiç ayar yapmadan (nişangah dahil) denedim aynı sorun yine vardı.
Büyük ihtimalle sorun donanımsal. Vatan gibi bilindik PC şirketlerinde her parçayı değiştirerek oyuna girin. Eğer değiştirdiğiniz parça ile girerse sorun o parçadır.

Büyük ihtimalle sorun donanımsal. Vatan gibi bilindik PC şirketlerinde her parçayı değiştirerek oyuna girin. Eğer değiştirdiğiniz parça ile girerse sorun o parçadır.

Ekran kartı PSU anakart ve SSD'nin hepsi Vatan'dan alındı ve sorunsuz çalışıyor ve bu parçaların hepsi ortalama 5 ay içerisinde aralıklarla alındı.

Sorunsuz çalıştığını bilemezsin. Teknoloji şans işi yani. Dediğimi deneyin.

Tek oynadığım oyun CS:GO değil ki dostum. Aynı sistem üzerinde belki 20 farklı oyun kurup oynamışımdır. Tek CS:GO'da sorun yaşıyorum. Memtest64 gibi HD Tune gibi programlarla taramalar kontoller yaptığımda da en ufak bir sektör hatası dahi almıyorum. Aynı şey ekran kartı için de geçerli FurMark 1 saatlik testlerde 70 dereceye bile gelmiyor kartım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı