HertZ Decapat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #1 CS:GO giriyorum haritalara giriyorum. Alt Tab'a atıyor ve oyun yanıt vermiyor. Menüde atmıyor oyuna girdikten sonra atıyor.
CS:GO giriyorum haritalara giriyorum. Alt Tab'a atıyor ve oyun yanıt vermiyor. Menüde atmıyor oyuna girdikten sonra atıyor.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.731 Çözümler 13 22 Eylül 2021 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misin? Artı 0 Eksi
U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 22 Eylül 2021 #3 HertZ dedi: CS:GO giriyorum haritalara giriyorum. Alt Tab'a atıyor ve oyun yanıt vermiyor. Menüde atmıyor oyuna girdikten sonra atıyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşayan çok kişi var ,aynısı bende de oldu geçici bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
HertZ dedi: CS:GO giriyorum haritalara giriyorum. Alt Tab'a atıyor ve oyun yanıt vermiyor. Menüde atmıyor oyuna girdikten sonra atıyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşayan çok kişi var ,aynısı bende de oldu geçici bir sorun olabilir.