CS:GO Haritaların Kaybolması Sorunu

Bluerays

Hectopat
Daha fazla  
Bir süre önce CS:GO'da güncelleme yapmıştı Steam ve sonrasında bazı harita grupları yok oldu. Örn. Rezerve Grubu ve Op Hydra Grubu şu an yok. Oyunu tamamen kaldırıp yeniden yükledim ancak düzelmedi. Haritaları nasıl geri getirebilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Senlik bir sorun yok. Hydra operasyonu görevi sona erdiği için, operasyon ile birlikte gelen haritalar da kaldırıldı. Bunların dışında, çok nadir girilen haritalar da rekabetçi grubundan kaldırıldı. Operasyon haritalarından bir kaç harita, Ölüm Maçı/Silah Yarışı grubunda ki haritalara eklendi.

Cevap için teşekkür ediyorum. Peki bu haritaların yakın zamanda gelme durumu olacak mı, yada oyun içinde açma şansımız var mı şu an için bu haritaları; jeton, para vb. ile?

Cevap için teşekkür ediyorum. Peki bu haritaların yakın zamanda gelme durumu olacak mı, yada oyun içinde açma şansımız var mı şu an için bu haritaları; jeton, para vb. ile?
Para ile harita satın alma gibi bir durum yok CS:GO'da. :) Sende neyse, herkeste o. Haritaların gelip gelmeyecegi ise VALVE'nin keyfine bağlı. Zaten harita seçiminde yer kaplayan, çok fazla kullanılmayan haritalar kaldırıldı, neden dert ettin ki bu durumu? :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı