CS:GO haritaların yavaş yüklenme sorunu

arishua

Kilopat
Yer
Türkiye
CS:GO'da rekabetçi olsun topluluk sunucusuna kadar bütün modlarda haritaların yüklenmesi 3-4 dakika sürüyor. İşte özelliklerim:

Windows 10 Pro
RAM : 4,00 GB
Sistem türü : 64 bit
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-4210 CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
Ekran kartı : NVIDIA GoForce 280M , Intel(R) HD Graphics Family

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"fps_max 0 / 999" komutunu kullanıyorsan maça girmeden önce "fps_max 60" gibi düşük bir değer yapmanı öneririm. Aşağıdaki videoda farklı çözümler de var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu hortlatmak istemem ama fps max 60 hiç bir işe yaramiyor. Mesela ben dust 2 girdim. Ilk açilişta arkadaşin dedigi gibi 3 4 dakika bekliyorum. Ikinci ve sonraki açilişlarda maksimim 10 saniye falan oluyor. Yani ayni haritayi ikinci defa yükledigin zaman önceden o haritayi önbellek kaydediyor. Başka bir haritaya girip çiktigin zaman yine 3 4 dakika bekliyorsun. Hizli bir işlemci ve yüksek kapasiteli ramle daha hizli girersin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı