CS:GO hassasiyet kaç olmalı?

Yagiz3461

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayar mousem 1200 DPI. Şu anki sensim 5. ancak arkadaşlarım fazla olduğunu söylüyor. Bu DPI ile kaç sens ile oynamalıyım?

İstediğinle oynayabilirsin. Bazıları çarpımları sabit olmalı falan diyor. Oturup hesabını yapmadım, farklı çözünürlük ve ekran boyutlarında aynı deneyim için o doğru olabilir ama ona bile gerek yok.

Sen nasıl rahatsan öyle oyna, bu kadar basit.

Eğer rifle tarzı oynuyosan azaltmalısın 1 1.5 civarına (kademeli şekilde tak diye denedin olmuyo:D) Awp oyucusuysan 3 civarına kadar indirsen kafi olur ama alışamassan bu ayarla oyna kim ne dicek.

Windows sens ayarlarıda önemli tabi. Sadece CS ve benzeri FPS oyunları oynuyorsanız baya bi kurcalamanız lazım. Sonunda ben nasıl öyle oynuyodum diceksiniz emin olun.

400 DPI 2.5 sensivity olarak training map üzerinde biraz çalış. Duruma göre biraz yukarı veya biraz aşağı çekebilirsin. Zor gelirse şu an oynadığın sensivity ile devam et. Sen nasıl daha rahat hissediyorsan öyle oyna.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı