Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstediğinle oynayabilirsin. Bazıları çarpımları sabit olmalı falan diyor. Oturup hesabını yapmadım, farklı çözünürlük ve ekran boyutlarında aynı deneyim için o doğru olabilir ama ona bile gerek yok.
Eğer rifle tarzı oynuyosan azaltmalısın 1 1.5 civarına (kademeli şekilde tak diye denedin olmuyo) Awp oyucusuysan 3 civarına kadar indirsen kafi olur ama alışamassan bu ayarla oyna kim ne dicek.
Düşük sensitivity oynamanı tavsiye ederim. Yüksek sensitivity oynarsan sapma şansı daha çok olur, ne kadar düşük olursa o kadar kontrolün altında olur. Ben 400DPI 1sens oynuyorum mesela.
Windows sens ayarlarıda önemli tabi. Sadece CS ve benzeri FPS oyunları oynuyorsanız baya bi kurcalamanız lazım. Sonunda ben nasıl öyle oynuyodum diceksiniz emin olun.
400 DPI 2.5 sensivity olarak training map üzerinde biraz çalış. Duruma göre biraz yukarı veya biraz aşağı çekebilirsin. Zor gelirse şu an oynadığın sensivity ile devam et. Sen nasıl daha rahat hissediyorsan öyle oyna.