CS:GO hata vermeden oyundan atıyor

7ulty

Centipat
Yer
İstanbul
CS'ye girince bazen 5-6 dakika içinde bazen 1 saat arayla oyundan atıyor. Hata kodu vermiyor. Sistem özelliklerim CS:GO için yeterli. Oyuna giriyorum harita yükleniyor oynarken masaüstüne dönüyor. Kasayı 0 aldım 1 hafta önce. RAM arızalı olabilir mi?
Sistem özelliklerim;
  • RX 590 Nitro+
  • Ryzen 5 2600X.
  • 8 GB RAM.
  • 64 Bit.
  • Windows 10.

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dene, bu tarz durumlarda genelde ilk bu yönteme başvuruyorum.

Ben de bir yıl önce sistemi ilk aldığımda CS:GO dahil bazı oyunlar ani kapanıyordu. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı bir sorundu. Belki ondandır. Eğer güncel değilse ilk olarak ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Ayrıca lütfen önerilen WHQL sürücüsü kullanın. 20.11.2 olanı tercih edin:

RAM arızasında mavi ekran yersin. Ekran kartını FurMark ile test et. Sapphire ekran kartı ile sorun yaşıyor olabilirsin.

Mavi ekranda oluyor. Alalı bir hafta oldu kasayı Vatan'dan topladım. 7 gün içinde 5-6 kez mavi ekran hatası verdi.
Mavi ekran hata kodu: Kernel Security check failure.
Ben de bir yıl önce sistemi ilk aldığımda CS:GO dahil bazı oyunlar ani kapanıyordu. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı bir sorundu. Belki ondandır. Eğer güncel değilse ilk olarak ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Ayrıca lütfen önerilen WHQL sürücüsü kullanın. 20.11.2 olanı tercih edin:
Bütün sürücülerim güncel.
RAM arızasında mavi ekran yersin. Ekran kartını Furmark ile test et. Sapphire ekran kartı ile sorun yaşıyor olabilirsin.
Furmark testini yaptım ekran kartım rx 590 ama Furmak rx 570 olarak yazıyor neden öyle ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı