CS:GO hayatımın en garip maçı

igdlacc

Kilopat
Az önce normal seçkin bir rekabetçi girdik arkadaşlarla, fakat öyle şeyler yaşandı ki aklım almadı. Bazen kimse kimseye vuramıyordu, herkesin içinden mermi geçiyordu, bazen de server aşırı fazla laglanıyordu. Silahı aşırı hızlı çekiyor ve aşırı hızlı reload ediyorduk. Adamlar bombayı çözerken onları durdurmanın tek yolu zeuslamak veya altına yanıcı atmaktı. Yanıcının bile hiçbir işe yaramadığı oluyordu. Biz de çözümü zeusta bulduk. Ct'ye geçtiğimizde ise etrafı flaşlayıp smokelayıp anca bombayı çözebiliyorduk. Adamlar da bizim taktiğiminin aynısını yapıyordu, yani zeusluyordu. Ama şansa bala da olsa da maçı alabildik. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi bugünlerde?
Açıkçası başlarda çok çok eğlenceliydi ama ilerleyince sıkmaya başladı, çok enteresan çok.

Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın, yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maçın demo linkini paylaşır mısın? Senin içinden mermi geçiyor dediğin şey karşısının kullandığı anti-aim olabilir.
Lag dediğiniz ise fake-lag olabilir.
Bu saydıklarım hilenin özelliğidir ve sadece yabancı premium hileler de bulunmaktadır.
Altta resimde görünen beyaz kısım sizin gördüğünüz fake kısım olabilir. Ama gerçeği sağ tarafa dönük ve siz bunu göremezsiniz.
Tabi eğer karşıdakiler hile ise.

Dosya Ekleri

• hgyapm2x59k41.png
    hgyapm2x59k41.png
    148 KB · Görüntüleme: 341
Maçın demo linkini paylaşır mısın? Senin içinden mermi geçiyor dediğin şey karşısının kullandığı anti-aim olabilir.
Bu saydıklarım hilenin özelliğidir ve sadece yabancı Premium hileler de bulunmaktadır.
Altta resimde görünen beyaz kısım sizin gördüğünüz fake kısım olabilir. Ama gerçeği sağ tarafa dönük ve siz bunu göremezsiniz.

Bence de öyledir.

Bu saydıklarım hilenin özelliğidir ve sadece yabancı premium hileler de bulunmaktadır.
Altta resimde görünen beyaz kısım sizin gördüğünüz olabilir. Ama gerçeği sağ tarafa dönük ve siz bunu göremezsiniz.
Hileyle ilgili terimleri biliyorum, ilk başta ben de anti-aim olduğunu düşünmüştüm fakat kimse kimseye vuramıyordu bazı zamanlarda. Karşı takım da bize vuramıyordu bazen. Fake-lag da değildi çünkü herkes laglanıyordu. Anlamış değilim.
Ve legit anti-aim de böyle olacağını düşünmüyorum, adamlar yere falan bakmıyordu. Hiçbir hitboxa mermi gitmiyordu.

Dün bende böyle bir sorun yaşadım gibi.karsi rakip full takım geldi.her maç 20-25 kill alan ben 7 kill ile bitirdim.diycem o gün formda değildim kolsuzluğuma denk geldi ama benim takımdaki herkes kolsuzdu adeta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı