İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 9 Nisan 2021 #11 emircanunlts dedi: Yaklaşık her rounddan sonra birkaç kere 0 FPS'e düşüyor ve SSD de çalışmıyor CS:GO. Genişletmek için tıkla... SSD'de çalışmıyorsa oyunda sorun olabilir. Dosyaları doğrulamış mıyıdınız?
emircanunlts dedi: Yaklaşık her rounddan sonra birkaç kere 0 FPS'e düşüyor ve SSD de çalışmıyor CS:GO. Genişletmek için tıkla... SSD'de çalışmıyorsa oyunda sorun olabilir. Dosyaları doğrulamış mıyıdınız?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 9 Nisan 2021 #12 İbrahim Gürel dedi: SSD'de çalışmıyorsa oyunda sorun olabilir. Dosyaları doğrulamış mıyıdınız? Genişletmek için tıkla... Evet doğruladım, oyunu sildim yükledim. HDD'de çalışıyor, SSD'de çalışmıyor. Bu sorun HDD'yi taktıktan sonra başladı.
İbrahim Gürel dedi: SSD'de çalışmıyorsa oyunda sorun olabilir. Dosyaları doğrulamış mıyıdınız? Genişletmek için tıkla... Evet doğruladım, oyunu sildim yükledim. HDD'de çalışıyor, SSD'de çalışmıyor. Bu sorun HDD'yi taktıktan sonra başladı.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 9 Nisan 2021 #13 emircanunlts dedi: Evet doğruladım, oyunu sildim yükledim. HDD'de çalışıyor, SSD'de çalışmıyor. Bu sorun HDD'yi taktıktan sonra başladı. Genişletmek için tıkla... HDD kaç saat kullanılmış ve HD TUNE testleri nasıl?
emircanunlts dedi: Evet doğruladım, oyunu sildim yükledim. HDD'de çalışıyor, SSD'de çalışmıyor. Bu sorun HDD'yi taktıktan sonra başladı. Genişletmek için tıkla... HDD kaç saat kullanılmış ve HD TUNE testleri nasıl?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.455 Makaleler 3 Çözümler 58 9 Nisan 2021 #14 İbrahim Gürel dedi: HDD kaç saat kullanılmış ve HD Tune testleri nasıl? Genişletmek için tıkla... HD Tune testi yapamadım deneme sürem bittiğinden dolayı, birkaç test yaptım onları atayım. HDD'yi yeni aldım, birkaç gün oldu. "Güç açma süresi" kısmında 2 gün yazıyor. HDD'nin 190 Mb/s'lik bir okuma, yazması var. Dosya Ekleri 5345345435.png 63,4 KB · Görüntüleme: 36 5345345.png 64,5 KB · Görüntüleme: 39
İbrahim Gürel dedi: HDD kaç saat kullanılmış ve HD Tune testleri nasıl? Genişletmek için tıkla... HD Tune testi yapamadım deneme sürem bittiğinden dolayı, birkaç test yaptım onları atayım. HDD'yi yeni aldım, birkaç gün oldu. "Güç açma süresi" kısmında 2 gün yazıyor. HDD'nin 190 Mb/s'lik bir okuma, yazması var.