CS:GO hediye etmede sorun yaşıyorum

Ömer Farukes

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum arkadaşıma Steam üzerinden CS:GO hediye edememek.

Satın al tuşuna bastığım zaman şöyle bir hata veriyor:

Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin.

Arkadaşlar Steam cüzdan bakiyemden hediye etmeye çalışıyorum. Kartla falan alakası yok.
Birçok çözüm denedim, mesela;
  1. Ayarlardan VPN'yi kapattım.
  2. Steam'i silip yükledim.
  3. Başka bir cihazdan oyunu hediye etmeyi denedim.
  4. Google Chrome tarayıcısından Steam'e girdim, öyle satın almayı denedim.

Ama bir işe yaramadı arkadaşlar. Umarım bir çare bulursunuz, şimdiden teşekkür ediyorum.

Bazı satın alımlarda sürekli denerseniz sorun olabiliyor. Sepetinizi boşaltın biraz bekleyin ve tekrar deneyin.
(Gönderim sağladıgınız. Hesap vaclı ise hediye verilemez)

Bazı satın alımlarda sürekli denerseniz sorun olabiliyor. Sepetinizi boşaltın biraz bekleyin ve tekrar deneyin.
(Gönderim sağladıgınız. Hesap VAC'lı ise hediye verilemez)

Çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaya çalışmıssınız ama gönderdiğim hesap VAC'lı değildi. Hem de sepeti boşalttım ve birkaç saat sonra tekrar denedim. Maalesef ki yine aynı hatayı verdi. Arkadaşıma CS:GO'yu gönderemiyorum ne yazık ki...

Çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaya çalışmıssınız ama gönderdiğim hesap VAC'lı değildi. Hem de sepeti boşalttım ve birkaç saat sonra tekrar denedim. Maalesef ki yine aynı hatayı verdi. Arkadaşıma CS:GO'yu gönderemiyorum ne yazık ki...
Steam Destek ile iletişime geçin bence. :D Çözse çözse onlar çözer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı