CS:GO hep iyi oynayanlarla eşleşiyorum

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Rankım nova 3 olmasına rağmen 2000 saat oynamış 500 madalyalı her vurduğu hs olan adamlarla eşleşiyorum. Sonra profiline bakıyorum adam lem olmuş bi ara. Kısa maç girdiğimden olabilir mi diyeceğim ama ne alaka? Neden hep iyi oynayanlarla eşleşiyorum?

Ben CS'yi bırakmıştım 1 yıl falan Valorant oynuyordum yakın zamanda CS oynamaya başladım Silver 1 attı şu an nova 2'yim nova 2'ye gelene kadar hep 30 vurup takımı taşıyordum oyunu bırakırken ki rankım usta muhafızdı. Yani yüksek ranktaki insanlar uzun zaman CS oynamayıp rankı silinince tekrar başlayıp Silver gibi ranklarda savaş çıkarırcasına yükseliyor bununda çözümü yok.

FACEIT AC'yi aktif ettin mi girmeden önce?
Sorunu buldum yanlış Steam hesabıyla oynuyormuşum (farklı Faceit hesabıyla girmiştim). Şimdi yeni Faceit hesabıyla girdim ve bu sefer Steam'e bağlanmıyor. Böyle bir ekran çıkıyor ve bağlanmıyor.

1681841596605.png

Sorunu buldum yanlış Steam hesabıyla oynuyormuşum (farklı Faceit hesabıyla girmiştim). Şimdi yeni Faceit hesabıyla girdim ve bu sefer Steam'e bağlanmıyor. Böyle bir ekran çıkıyor ve bağlanmıyor.

Eki Görüntüle 1745431
Ekran görüntüsünde sorunun ne olduğunu anlayamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı