CS:GO Her rekabetçi maçta kötü takım geliyor

Arkadaşlar ciddi diyorum trollemek hoşuma gidiyor 15-14'te bombayı çözecekmiş gibi yapıyorum çözmüyorum ve kaybetmiş oluyoruz cidden eğlenceli.
Bilmiyorsanız söyleyeyim; takımdaki denk gelen arkadaşlar size ana bacı sövüyor, sinir oluyor. O kadar şey yapıyorum, bunu ben bile yapmadım. İnsanlar o kadar işten güçten vakit arttırıp eğlenmek için oyuna giriyor, sizin gibi insanlar denk geliyor, zehir ediyor. Size yapılsa hoşunuza gider mi?

Bana yapılsa kahkaha atardım ve videoya çekerdim anı olurdu

Hocam eğer bir takımınız yoksa ve CS:GO gibi bir oyunda rastgele gelen bir takıma giriyorsanız sizi de bir sorgulamak lazım bu tarz oyunları ekibiniz olmadan oynamayacaksınız.

Hocam eğer bir takımınız yoksa ve CS:GO gibi bir oyunda rastgele gelen bir takıma giriyorsanız sizi de bir sorgulamak lazım bu tarz oyunları ekibiniz olmadan oynamayacaksınız.
Aynen öyle bazen 4'lü giriyoruz son elden bir önceki el atıyoruz adamı çok keyifli.

Bende de oluyor. Artık küfür edicem. Her maç düşmekten bıktım.

Asosyal eğlencesi de böyle oluyormuş demek ki
Sorma ya
Bir ara hiç para harcamadan 16-14 kaybettirmiştim takımı trollemek gerçekten de eğlenceli oluyor dene sende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…