CS:GO Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu hatası

Şimdi arkadaşlar, ben CS:GO'yu açıyorum rekabetçi, silah yarışı, ölüm maçı, basit eğlence girmeye çalıştığımda tahmini sürenin altında diyor ki Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu. Ben hiçbir oyuna giremiyorum sadece arkadaşlarımla özel lobi kurabiliyorum. Topluluk sunucularında da bomboş ekran hiçbir suncucu gözükmüyor. Çok fazla video araştırdım fakat kimsede böyle bir sorun oluşmamış CS:GO'yu bile silip tekrar yükledim ama düzelmedi hala aynı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Arkadasalr çözümü buldum orada oyunu baslat seçeneğinin altında anten gibi bir işaret var bilmeyenler için yani otomatik arama seçeneği oraya basıp rekabetçi maç ara diyosunuz sonra sizi bir takıma davet edecekler orada maçı baslat dedikten sonra o yazı 1 dk boyunca cikacak ama 1 dk sonra o yazı gidecek ve istediğiniz gibi oynayabileceksiniz.

Şimdi arkadaşlar, ben CS:GO'yu açıyorum rekabetçi, silah yarışı, ölüm maçı, basit eğlence girmeye çalıştığımda tahmini sürenin altında diyor ki herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu. Ben hiçbir oyuna giremiyorum sadece arkadaşlarımla özel lobi kurabiliyorum. Topluluk sunucularında da bomboş ekran hiçbir suncucu gözükmüyor. Çok fazla video araştırdım fakat kimse de böyle bir sorun oluşmamış CS:GO'yu bile silip tekrar yükledim ama düzelmedi hala aynı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Online işlemlerde aile modunu kapat.

Merhabalar Eğer İnternet Sağlayıcısı Olarak Türk Telekom kullanıyorsanız Wifi'ınıza AİLE KORUMA VE OYUN PAKETİ isimli bir paket eklenmiş olabilir. Bu paket Küçük çocukların cinsel içerikli siteler uygun olmayan uygulamalar ve ONLİNE yani sunucuları olan çoğu oyunda ERİŞİM engeli koymaktadır. Müşteri hizmetlerinden bu durumu sorgulayabilirsiniz. Ama öncelikle size oyuna herhangi bir VPN kullanarak girmenizi tavsiye ederim. Eğer ki VPN kullanarak oyun oynayabiliyorsanız büyük ihtimalle bahsettiğim durum geçerlidir. İyi günler...
bu paketi devre dışı bırakır isem sorun çzülürmü çünkü steamda pazara falanda giremiyorum steamda markete giremiyorum oyuna giremiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı