CS:GO ''Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu'' Hatası

Emre Ertanç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık 2 haftadır oyun oynayamıyorum. Oyunu açtığımda bütün oyun modları geçerli, hepsinden hata alıyorum. Herhangi bir resmi sunucuya bağlanmak başarısız oldu diye bir hata. denemediğim şey kalmadı. Çoğu yerde güvenlik duvarı antivirüs programı vb. şeyler yazmışlar hepsini kaldırdım, bilgisayara format bile attım ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Daha önce başına gelen veya yardım edebilecek bir arkadaş var mı ?

Hata bu şekilde:

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim yaklaşık 1 hafta önce aldım oyunu aynı hata bendede oluyor sadece cs go da olmuyor diğer online oyunlarda'da giremiyorum nasıl çözerim bunu yardımcı olursan çok sevinirim...

kardeşim yaklaşık 1 hafta önce aldım oyunu aynı hata bendede oluyor sadece cs go da olmuyor diğer online oyunlarda'da giremiyorum nasıl çözerim bunu yardımcı olursan çok sevinirim...
tabi yardımcı olurum şimdi öncelikle modeminizin arayüzüne girmeniz gerekiyor ordan mac şifrelemeyle ilgili bir kısım var büyük ihtimal modeminizden bu ayarı etkin hale getirmişsiniz onu normal bağlantı yaparsanız düzelir yapamazsanız da bana tekrar yazın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı