Amacim zaten kasa fiyatlarını ve müzik kitini sattiktan sonra oluşacak parayı öğrenmek skinler umurumda değil zaten.
Anahtar ne alaka ayrıca? Kasayı satmaktan bahsediyorum toplulukta.
Amacim zaten kasa fiyatlarını ve müzik kitini sattiktan sonra oluşacak parayı öğrenmek skinler umurumda değil zaten.
Anahtar ne alaka ayrıca? Kasayı satmaktan bahsediyorum toplulukta.
@anılDLL@arandur vallahi her yerdesiniz ya ban yedim yazan mesaj görünce disslike yapıştıran toxicler. Sebebini söylersek tam 900 gün önce salaklık yapıp arkadaşları trollemek için atölyede açmıştım resmide değil.
12 yaş çocuklar ne zamandır forum kullaniyor? Sen kimsin ki sana açıklama yapıp yalan söylemeye çalışacağım. Yapmışız bir çocukluk o dönem atölyede hile açmıştım. Kendimi aklamak zorunda değilim ister inan ister inanma.
21 veya daha fazla kasanız var hepsi 10 TL bile desek 210 TL yani 20 TL 30 TL'lik kasalarda var saysak bir 400 çıkar diye tahmin ediyorum müzik kitinin kaç TL olduğunu bilmiyorum onu da sayalım 90 işte 500 TL falan eder.
21 veya daha fazla kasanız var hepsi 10 TL bile desek 210 TL yani 20 TL 30 TL'lik kasalarda var saysak bir 400 çıkar diye tahmin ediyorum müzik kitinin kaç TL olduğunu bilmiyorum onu da sayalım 90 işte 500 TL falan eder.