CS:GO hesabı kaç TL eder?

Eldrithc

Hectopat
Merhaba. Ban yiyen bir hesabım vardı envanteri kaç TL merak ettim ekran görüntüsü bırakacağım aşağıya. Dikkat: Hesabı satsaydim kaç TL ederdi demiyorum envanterdeki satılabilir şeyleri satsam kaç TL ederdi sorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-12-21-15-56-804_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-04-12-21-15-56-804_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2023-04-12-21-15-53-186_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-04-12-21-15-53-186_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2023-04-12-21-15-47-677_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-04-12-21-15-47-677_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba. Ban yiyen bir hesabım vardı envanteri kaç TL merak ettim ekran görüntüsü bırakacağım aşağıya. Dikkat: Hesabı satsaydim kaç TL ederdi demiyorum envanterdeki satılabilir şeyleri satsam kaç TL ederdi sorum.

İlk olarak skinler kalitesiz ikincisi kasa olsa bile anahtar olmadığı için bir işe yaramaz o yüzden yüksek meblağ beklemeyin.

İlk olarak skinler kalitesiz ikincisi kasa olsa bile anahtar olmadığı için bir işe yaramaz o yüzden yüksek meblağ beklemeyin.

Amacim zaten kasa fiyatlarını ve müzik kitini sattiktan sonra oluşacak parayı öğrenmek skinler umurumda değil zaten.
Anahtar ne alaka ayrıca? Kasayı satmaktan bahsediyorum toplulukta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacim zaten kasa fiyatlarını ve müzik kitini sattiktan sonra oluşacak parayı öğrenmek skinler umurumda değil zaten.
Anahtar ne alaka ayrıca? Kasayı satmaktan bahsediyorum toplulukta.
@anılDLL @arandur vallahi her yerdesiniz ya :D ban yedim yazan mesaj görünce disslike yapıştıran toxicler. Sebebini söylersek tam 900 gün önce salaklık yapıp arkadaşları trollemek için atölyede açmıştım resmide değil.

Ban yemenize sevindim hocam bahaneniz de güzelmiş.

Ban yemenize sevindim hocam bahaneniz de güzelmiş.
12 yaş çocuklar ne zamandır forum kullaniyor? Sen kimsin ki sana açıklama yapıp yalan söylemeye çalışacağım. Yapmışız bir çocukluk o dönem atölyede hile açmıştım. Kendimi aklamak zorunda değilim ister inan ister inanma.

Steam inventory helper yükle. Chrome mağazasından. Envantere girince sol üstte tam fiyatı veriyor.
Teşekkürler hocam kendim tek tek hesapladım mesajı görmedim :D 630 640 falan ediyor kaba taslak. İçim yanmadı değil. Kuruşluk skinler 10 TL olmuş.

21 veya daha fazla kasanız var hepsi 10 TL bile desek 210 TL yani 20 TL 30 TL'lik kasalarda var saysak bir 400 çıkar diye tahmin ediyorum müzik kitinin kaç TL olduğunu bilmiyorum onu da sayalım 90 işte 500 TL falan eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı