CS:GO Hesabı Ne Kadar Eder?

Sanırım korsancısınız ve oyunların fiyatlarından haberiniz yok.

Sanırım daha önce hiç steam komünitesinde bulunmadınız.

Hocam bu steam hesabında ne metro'ya ne max payne 3'e ne de how to survive'a para verilir. Para verilecek tek şey senin CS:GO rank'ın ve envanterindir. O da 40-50 tl olsun en fazla.

Sanırım daha önce hiç steam komünitesinde bulunmadınız.

Hocam bu steam hesabında ne metro'ya ne max payne 3'e ne de how to survive'a para verilir. Para verilecek tek şey senin CS:GO rank'ın ve envanterindir. O da 40-50 tl olsun en fazla.
Arkadaş da enayi zaten 40-50 liraya verecek hesabı. Niye verilmesin Max payne 3 ve batman arkham origins gayet güzel oyunlar.

Arkadaş da enayi zaten 40-50 liraya verecek hesabı. Niye verilmesin Max payne 3 ve batman arkham origins gayet güzel oyunlar.

Arkadaş hesabı CS:GO odaklı satacağım diyor. Bu hesabı rank'ı için alan adam max payne 3'de batman'de oynamaz. :) Güzel oyun olabilir ama rekabetçi oyun oynayan bir oyuncu emin ol ikisinide oynamaz. Galiba hiç dota, lol, csgo, hots gibi rekabetçi oyunlar oynamadığınız için bilmiyorsunuz veya öylesine oynuyorsunuz.

Arkadaşlar ben steam hesabımı içindeki oyunlar için satmıyorum, Cs Go harici olanları ekstra gibi düşünebilirsiniz.Ama Cs Go hesabında bir emek var ve o emeğin karşılığı 40-50 tl olamaz.

Arkadaş hesabı CS:GO odaklı satacağım diyor. Bu hesabı rank'ı için alan adam max payne 3'de batman'de oynamaz. :) Güzel oyun olabilir ama rekabetçi oyun oynayan bir oyuncu emin ol ikisinide oynamaz. Galiba hiç dota, lol, csgo, hots gibi rekabetçi oyunlar oynamadığınız için bilmiyorsunuz veya öylesine oynuyorsunuz.
Ben strateji oyunu pek oynamam. CS:GO odaklı alacaksa da yanında gelen oyunlar bedava değil herhalde adam para verip satın almış sonuçta.

Ben diyeceğimi dedim. Ne ekstra oyunlara para verecek birini, nede itemsız supreme rank'a 100'den fazla verecek birini bulman zor. 100 tl ye zaten supreme rank'a boostluyorlar.

Sanırım korsancısınız ve oyunların fiyatlarından haberiniz yok.
Korsancılıkla bir alakası yok ve korsancı'da değilim. Oyunların fiyatından emin ol senden daha çok haberim var. O oyunların indirim ile alınıp daha düşük fiyata alınmadığı ne malum? Biraz mantık kullanmış olsaydınız korsancı muhabbetini veya oyun fiyatı konusunu girmezsiniz.

Korsancılıkla bir alakası yok ve korsancı'da değilim. Oyunların fiyatından emin ol senden daha çok haberim var. O oyunların indirim ile alınıp daha düşük fiyata alınmadığı ne malum? Biraz mantık kullanmış olsaydınız korsancı muhabbetini veya oyun fiyatı konusunu girmezsiniz.
Anlıyorum hocam.

Konunun başında oyunların indirimli hali 30 tl ediyor dedim zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı