CS:GO hesabı satın alınır mı?

  • Konuyu başlatan emr0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2B
Şöyle ki ilk e posta olduğu için hesabı geri alamıyor eski sahibi. Hesapta hiç harcama yapmadıysa kart bilgileri yoksa hele hiç alamıyor. İlk e-postasının da kurtarma bilgilerini sen kendine göre düzenlemen lazım tabii.
"Bu ilk e postasıdır" sözünün garantisi varmı onu sormuştum adamın kandırma olasılığı yok mu?
 
Bazı sitelerden derken örnek verir misiniz?
Ben bunu almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun.
Kimseye kefil olmak istemem ama gamesatıştan şuana kadar hiç problemim olmadi
Bazı sitelerden derken örnek verir misiniz?
Ben bunu almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun.

Ve bu hesap Prime değil Prime da satın almanız gerekecek.
 
Şöyle bir sıkıntı da var. Bu hesaplarda Half-Life CD key kullanılmış oluyor. Eğer ki bu CD Key'e sahip biri Steam desteğe yazar CD keyi gösterip hesabın satıldığını söylerse bu tespit edilir ve hesap bir daha açıklamak üzere kilitlenir.
 
Arkadaşlar bu %99 risk içeren bir muhabbet baştan onu söyleyeyim, gerçekten ilk sahibinden hesap bulma olasılığınız dışında diğer olasılıkların hepsinde hesap 2 ila 5 kişi veya kişilerce el değiştirip bizim Türk sitelerine ulaşan hesaplar bu el değiştirme de şahısların ilk e postaları ellerinde olsa bile ileride kötü niyetle kullanmak için kenara not edip daha sonra hesapları belli bir zaman sonra geri alma girişiminde bulunsalar o hesabı bir daha göremezler, bunun garantisi yoktur. Dolayısıyla yüksek ranklı skinli hesap istiyorsanız eşinizden dostunuzdan hesap arayın diğer hesaplara yüksek meblalar yatırıp kim vurduya gitmeyin.
 

Geri
Yukarı