CS:GO hesabı satın alınır mı?

  • Konuyu başlatan emr0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2B
Peki aynı kullanıcı adıyla Hotmail'den ya da Yahoo'dan ya da Yandex'den mail alıp bana sunsa kullanıcı adı "jailrein341" maili "[email protected]" veya "[email protected]" dese ben bunu yutmalı mıyım?
Yarı yarıya. Olabilir de olmayabilir de. Bu işler riskli hesabi geri alamasa bile bir kanıt sunduğu an Steam hesabı kilitler sende kullanamazsın. Ben 2003 de açılmış bir hesap aldım. İlk maili bende ilk alışverişi ben yaptım ama half life cd keyi bende değil. Eğer biri buna sahipse bunu gösterip hesabı kilitletir. 2 senedir kullanıyorum umarım günün birinde patlamaz. Buna hazırlıklıyım hesaba pahalı hiçbir şey almadım.
 
Eski hesap muhabbetlerine hiç girmeyin. Sırf eski gözükeceğim, 10 yıllık/5 yıllık tecrübe jetonum olacak diye risk almaya değmez. Bu 2003 vs. kayıtlı diye satılan hesaplar çalıntı zaten, ilk bilgilerini bir şekilde ele geçirip satıyorlar. Çalıntı olmasını geçtim, içinde 2003 yılında CD anahtarıyla aktifleştirilmiş Half-Life Platinum Pack gibi paketler oluyor. Siz o CD anahtarını bilmiyorsunuz, ama hesabın ilk kurtarma bilgisi bu. Valve ise hesabın bir süre sonra satın alınmış olabileceğinden şüphelenip hesabı kilitleyebiliyor. Sonra geri açabilmeniz için 2003 yılında aktifleştirilmiş CD anahtarını istiyor. Bilmediğiniz için de hesap güme gidiyor.
 

Geri
Yukarı