CS:GO hesabımda kalan eski kasaları güncel olarak nerede satabilirim?

Paladynee

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sakarya Üni. Öğrenci
Sevgili arkadaşlar benim 2020 yıllarından kalma bir CS:GO hesabım vardı, içerisinde 22 adet türlü türlü 18 TL'den tut 44 TL'lere kadar kasalar var. Ben bu kasaları Steam üzerinden satarsam elime kağıt olarak geçmez bu para, o yüzden diğer servislerden satıp kartıma IBAN ile almak istiyorum. Hangi siteden bunu yapabilirim? Veya daha mantıklı bir öneriniz var mı? Biraz paraya ihtiyacım var şu aralar.

Sevgili arkadaşlar benim 2020 yıllarından kalma bir CS:GO hesabım vardı, içerisinde 22 adet türlü türlü 18 TL'den tut 44 TL'lere kadar kasalar var. Ben bu kasaları Steam üzerinden satarsam elime kağıt olarak geçmez bu para, o yüzden diğer servislerden satıp kartıma IBAN ile almak istiyorum. Hangi siteden bunu yapabilirim? Veya daha mantıklı bir öneriniz var mı? Biraz paraya ihtiyacım var şu aralar.

İnsanlara indirimli oyun hediye edin. Karşılığında IBAN a para atmalarını isteyin. Sitelerde komisyon vs. uğraşmayın.

Hocam kasaları direkt olarak satabileceğiniz bir site yok. Aslında var ama onlardada indirim oranı o kadar fazlaki Steam üzerinden satsanız daha az zarar edersiniz. Bir de trade siteleri var. O sitelerin çoğunda 1 dolar sınırı var yani 1 dolar altı kasaları almıyorlar ve çoğunlukla her zaman kasa kısmı overstock yani dolu oluyor. O yüzden en mantıklı yöntem kasaları Steam üzerinden satıp gelen para ile oyun satabilirsiniz veya da skin alıp onu başka sitelerde satabilirsiniz.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Kararım sizin de dediğiniz gibi bu kasaları Steam'den satıp elime geçen cüzdan bakiyesi ile oyun alıp başkalarına satmak yönünde. Böyle oyun satmak için alıcıyı nereden bulurum? Arkadaş çevrem pek geniş değildir.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Kararım sizin de dediğiniz gibi bu kasaları Steam'den satıp elime geçen cüzdan bakiyesi ile oyun alıp başkalarına satmak yönünde. Böyle oyun satmak için alıcıyı nereden bulurum? Arkadaş çevrem pek geniş değildir.

Burada konu açıyorlar, siz de deneyebilirsiniz.

Aklıma takılan bir konu oldu da, ben bu oyunları ne kadar indirim ile satsam uygundur? %20 uygun mudur yoksa fazla mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı