Ozzyman
Centipat
5 digit harici diğerleri ben alırken de tükenmişti. Bunun için üzülmene gerek yok. Ama 5 digit satışı halen daha varsenin mesajını bekledim görünceğe kadar stokları tükenmiş alamadığıma üzüldüm
5 digit harici diğerleri ben alırken de tükenmişti. Bunun için üzülmene gerek yok. Ama 5 digit satışı halen daha varsenin mesajını bekledim görünceğe kadar stokları tükenmiş alamadığıma üzüldüm
hocam selam bende 1 adet 5 digit hesap almak istiyorum, hesabın id yani kullanıcı adı nasıl geldi size merak ediyorum. yani kısa ve temiz mi yoksa saçma sapan random mu geldi?henüz bir sıkıntı yok. Aldıktan sonra da biraz araştırma yaptım alan kişilerle görüştüm sıkıntı yaşayan kimseye rastlamadım
Random geliyor öyle ahım şahım birşey beklemehocam selam bende 1 adet 5 digit hesap almak istiyorum, hesabın id yani kullanıcı adı nasıl geldi size merak ediyorum. yani kısa ve temiz mi yoksa saçma sapan random mu geldi?
müdür bana, "[email protected]" şeklinde geldi kısa ve öz hosuma gitti.Random geliyor öyle ahım şahım birşey bekleme
Aynen banada o şekilde geldimüdür bana, "[email protected]" şeklinde geldi kısa ve öz hosuma gitti.
hocam piyasa değerini araştırdım bu 5 digitlerin, altından hızlı yükseliyorlar gibi. TR de tek o aldığımız websitede gördüm onun dısında tek tük satıcı var 200-250 liraya satıyorlar. Ayrıca globalde ise min. 50 dolar max. 90 dolar civarlarında rast geldim. Stok amaçlı birkaç tane alınabilir diyorum.Aynen banada o şekilde geldi
Yani olabilir belki ama kim uğraşıcak bilmiyorum değer mihocam piyasa değerini araştırdım bu 5 digitlerin, altından hızlı yükseliyorlar gibi. TR de tek o aldığımız websitede gördüm onun dısında tek tük satıcı var 200-250 liraya satıyorlar. Ayrıca globalde ise min. 50 dolar max. 90 dolar civarlarında rast geldim. Stok amaçlı birkaç tane alınabilir diyorum.
neden olmasın.Yani olabilir belki ama kim uğraşıcak bilmiyorum değer mi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.