CS:GO hesap değiştirince grafik ayarlarının sıfırlanması

vusalaliyev

Megapat
Yer
Azerbaycan, Baku
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın ekran kartı yetersiz olduğu için CS:GO'da grafik ayarlarını en düşüğe alıyorum. Kendi Steam hesabımdan oyuna girince ayarlar benim kaydettiğim gibi oluyor fakat başka hesapla bağlanınca oyun otomatik yüksek ayarlarda açılıyor. Buna bir çözüm var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
yardımınız için teşekkür ederim. konsoldan etkinleştirmeğe gerek olmayan bir ayar var mı? yani benim pc de hangi hesapla bağlanırsam bağlanayım konsola ihtiyaç duymadan başka oyunlarda olduğu gibi kalıcı olsun?
Öyle bir ayar yok diye biliyorum.Otomatik cfg yükleme kodu vardı şuan tam hatırlamıyorum ama o kodu yazınca konsola gerek duymadan otomatik cfg yükleniyordu.
Kendi cfg dosyanı oluştur.Her sıfırlandığında konsoldan etkinleştir.
yardımınız için teşekkür ederim. konsoldan etkinleştirmeğe gerek olmayan bir ayar var mı? yani benim pc de hangi hesapla bağlanırsam bağlanayım konsola ihtiyaç duymadan başka oyunlarda olduğu gibi kalıcı olsun?

Öyle bir ayar yok diye biliyorum.Otomatik cfg yükleme kodu vardı şuan tam hatırlamıyorum ama o kodu yazınca konsola gerek duymadan otomatik cfg yükleniyordu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı