CS:GO hesap derecesi sıfırlanmış

Eğer hilelerle gereğinden fazla ilgilenilseydi şu an oyun bu halde olmazdı. Bence oldukça güzel bir oyun, ilk çıktığı sürümü dahi oynamış biri olarak, cs bir oyundan çok tutku. Ama gel gör ki hileler yüzünden neredeyse 1 yıldır rekabetçi girmiyorum.

Kaya kaya gidiyor demişsiniz, acaba o kayma sorunu, laglı bir oyuncuyla ya da sizin internetinizle ilgili bir sorun olabilir mi? 🙄

@Nessuno Arkadaş eğer maç için oynayacaksan Faceit ile gir demiş, ne olduğu hakkında bir fikrin yoksa buradaki videoyu izleyebilirsiniz.
Ben geçenlerde gameplay yazıp bir bakayım dedim orda gördüm. Bir de karakteri yürütürken silahın ileri geri hareketi yok mu, o kadar yapay ki çok çocukça geliyor. Cs 1.6'ya belki fazla bağlandım ama ben sevemedim bu oyunu.

Ben geçenlerde gameplay yazıp bir bakayım dedim orda gördüm. Bir de karakteri yürütürken silahın ileri geri hareketi yok mu, o kadar yapay ki çok çocukça geliyor. Cs 1.6'ya belki fazla bağlandım ama ben sevemedim bu oyunu.

Haklısın, 2012 yılında çıkan bir çok oyuna göre oynanabilirliği yüksek bir oyun olsa da, bir o kadar da eksik yanları var tabi. Ama ilk mesajımda da söylediğim gibi CS bir tutku benim için, ilk FPS oyunlarımdan bir tanesi ve o tutkuyu devam ettiriyoruz biz. Her ne kadar kötü yanları olsa da :)

Bahsettiğiniz şeyler tamamen yapımcıların tercih ettiği oyun motoru ile alakalı bir durum. Bazı oyun yapımcılarının kendi oyun motorları genelde güncelleme almaz ve (gerek görüldükçe) oyunlara göre daha az güncellenir. Source oyun motoru'da onlardan bir tanesi.

Unreal Engine, Unity, Rage, IW Engine vb. oyun motorlarında durum farklı, çünkü bu oyun motorları her geçen gün çok daha iyi hale getiriliyor. Son dönemde bu oyun motorlarında geliştirilen oyunlar zaten bunu göz önüne seriyor.

Dota 2, Source 2 güncellemesi aldı, güya CS:GO'ya da güncelleme gelecekti ama üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala gelmedi. Belki yakın bir zamanda, Source 2 güncellemesi CS:GO'ya da gelirse bir çok şey değişebilir.

Tabi ondan önce hilelere bir çözüm bulup oyunu ayakta tutması lazım ki bu gidişle biraz zor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı