CS:GO hesap satın almak mantıklı mı?

O tarz hesapları alma. Satın alma geçmişi vs. yok ama içlerinde 2003 yılında aktifleşitirilmiş key oluyor. Steam destek en ufak bir hesap çalınma olayında hesap sahipliğinin kanıtı olarak bu keyi istiyor. Attığım örnek konuda tam da bu olay var.

Yani hesap satın alsamda key bende olmadığı için çalınma durumu hep olacak.

Bence sıfırdan kasmak her zaman daha iyidir, ve konuya gelirsek çalınma riski vardır, özellikle kredi kartı vs girip oyun alırsanız tehlikeli olur, en iyisi hiç bu işe bulaşmayın.

Yani dostum 2020 ve elmas kırık dişide kaçırdım sadece 2021 rozeti ile global olunca lobiden atılma konusu falan sıkca yaşadığım bir şey haline geldi artık o nedenden dolayı dusunuyordum.

Steam destek bölümüne yazarak hesabı geri alanlar yok değil hesabım çalındı diyorlar.

Ne bileyim bir insan 2003 yılından beri bunu bekler mi bir Steam key bekletir mk.

Hayır, geçenlerde kapsülleri satın aldığım hesaba aktarmıştım, hesap direkt ban yedi, hiçbir şekilde giriş yapılamıyor. 120 tane sticker ve 58 tane kapsül gitti. 123₺ ver kendin al.

Şu anda kendi hesabım var globalimde zaten fakat sadece 2021 madalyası ile global olduğum için sürekli lobiden vs atıyorlar herkes hile gibi bakıyor.

Hesabın e-postası bile sende olmayacak ve envanter dizmeyi mi düşünüyorsun?

2003 kuruluş olduğu için kurucu hesap bulunamıyor aktif olan e postayı vs veriyorlar00.

Boş ver riske değmez hem sadakat rozeti ne işe yarayacak.

Dostum bilgisayar arızası nedeni ile 2020 jetonu kaçırdım pandemi nedeni ile yeni bir RAM için 1100TL veremedim ve arıza kırık diş operasyonuna denk gelince onu da alamadım sadece 2021 rozeti ile globalim ve hile gözü ile bakıp lobiden atıyorlar.

Yani hesap satın alsam da key bende olmadığı için çalınma durumu hep olacak.

Evet, hesap her an risk altında. Bu tarz 2003 vs. açılış tarihli eski hesapların çoğunluğu çalıntı oluyor. Hesabın asıl sahibi CD anahtarı ile peşine düşmese bile Valve hesabın bir süre sonra çalıntı hesap olduğunu tespit edip kilitliyor. Steam desteğe ulaştığında ise Steam destek hesabın kilidini kaldırmak için CD anahtarını talep ediyor. Ve hesap elinde patlıyor.

Sırf kuru kuru 10 yıllık ve 5 yıllık tecrübe jetonu, sadakat rozeti vs, var diye bu kadar diken üstünde olan bir hesap alınmamalı. 2020 hizmet madalyasını vs. kaçırdım diye kafana takma bence. Sonradan satın alınan Steam hesaplarında her zaman geri alınma, kilitlenme gibi riskler var. En temizi yeni Steam hesabı oluşturmak.

Yani hesap satın alsamda key bende olmadığı için çalınma durumu hep olacak.

Yani dostum 2020 ve elmas kırık dişide kaçırdım sadece 2021 rozeti ile global olunca lobiden atılma konusu falan sıkca yaşadığım bir şey haline geldi artık o nedenden dolayı dusunuyordum.

Ne bileyim bir insan 2003 yılından beri bunu bekler mi bir Steam key bekletir mk.

Şu anda kendi hesabım var globalimde zaten fakat sadece 2021 madalyası ile global olduğum için sürekli lobiden vs atıyorlar herkes hile gibi bakıyor.

2003 kuruluş olduğu için kurucu hesap bulunamıyor aktif olan e postayı vs veriyorlar00.

Dostum bilgisayar arızası nedeni ile 2020 jetonu kaçırdım pandemi nedeni ile yeni bir RAM için 1100TL veremedim ve arıza kırık diş operasyonuna denk gelince onu da alamadım sadece 2021 rozeti ile globalim ve hile gözü ile bakıp lobiden atıyorlar.

Konuyu hortlatıyorum ama aldınız mı bir sıkıntı oldu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı