CS:GO hesap sıfırlama diye bir şey var mı?

kenan360

Hectopat
Merhaba iyi akşamlar herkese, sorum şu CS:GO'da hesap sıfırlama var mı böyle her şeye sıfırdan başlama rütbe olur seviye olur fark etmez sanki ilkez Steam hesabı açmış ve CS yüklemiş gibi. Mesela Steam kütüphanede csye sağ tıkladığımda "hesaptan kaldır" diye bir seçenek var ama o seçeneğin ne oldunu bilmedim için basmadım.

Merhaba iyi akşamlar herkese, sorum şu CS:GO'da hesap sıfırlama var mı böyle her şeye sıfırdan başlama rütbe olur seviye olur fark etmez sanki ilkez Steam hesabı açmış ve CS yüklemiş gibi. Mesela Steam kütüphanede csye sağ tıkladığımda "hesaptan kaldır" diye bir seçenek var ama o seçeneğin ne oldunu bilmedim için basmadım.
Config sifirlayabilirsin ama hesabini bastan baslayack sekilde ayarlayamazsin seviye her 40 seviyeden sonra sifirlanir o kadar

Öyle bir şey yok. Olsa kimse smurf hesap açmaz.

CS:GO'yu Steam Kütüphanenizden kaldırabilir sonra tekrar indirebilirsiniz ama bu sizin envanterinize , başarımlarınıza , sadakat madalyası veya öbür madalyalara , oynama sürenize , primeniz varsa primenize mal olur.

Yada bu dediklerimin hiçbiri olmaz . Hiç bu kadar yürekli olmadığım için denemedim tahminlerimi söylüyorum. Ama başka bir hesaba geçebilirsiniz.

CS:GO'yu Steam kütüphanenizden kaldırabilir sonra tekrar indirebilirsiniz ama bu sizin envanterinize, başarımlarınıza, sadakat madalyası veya öbür madalyalara, oynama sürenize, primeniz varsa Prime'nize mal olur.

Yada bu dediklerimin hiçbiri olmaz. Hiç bu kadar yürekli olmadığım için denemedim tahminlerimi söylüyorum. Ama başka bir hesaba geçebilirsiniz.

Nasıl kaldırabilirim, benim de tam istedim o işte.
Arkadaşlar zaten CS:GO ücretsiz aldım, fakat ilk aldımdan bu yana hesabı çok kötü yaptım anlatmama gerek kötü diyeyim yeter, her şeyi silmek istiyorum.
O seçeneğe basmayın.

Merak ettim :|
Yukarıdaki mesajlar neden bilmiyorum ama şimdi geldi neyse cevabımı aldım teşekkürler.

Son düzenleme:
Nasıl kaldırabilirim, benim de tam istedim o işte.
Arkadaşlar zaten CS:GO ücretsiz aldım, fakat ilk aldımdan bu yana hesabı çok kötü yaptım anlatmama gerek kötü diyeyim yeter, her şeyi silmek istiyorum.

Merak ettim :|
Yukarıdaki mesajlar neden bilmiyorum ama şimdi geldi neyse cevabımı aldım teşekkürler.
Kütüphanenize gidip oyunun üzerine sağ tıklayıp "Hesaptan Kaldır" seçeneğini seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı