CS:GO hile açan arkadaşı report eder misiniz?

Yer
Toussaint Düklüğü
Arkadaşlar bugün rekabetçi hile geldi. Isınmadan başlayarak hile açtı. İlk eli kazandırdıktan sonra attırıldı ama adam akıllı rapor edemedik. Steam linkini bırakıyorum. Ve videoya kayıt aldım.

Videoya bakıp anlayabilirsiniz: InShot_20200622_194125180 (Müzik koydum çünkü arkada video açık kalmış reklam vb. şeyler tartışılmaması için. Yüksek ses kısıp dinleyin. )

Hesabı: Steam Community :: İnFinityTR

Şimdiden herkese teşekkürler. Belirtirseniz içim rahat eder biz takım olarak edemedik çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
E-spor kardeşim(!) Bunun bi tık kolsuzu benim Owerwatch yaparken karşıma çıkan kendi adamını vuran spinbottu:) Ayrıca reporthammer kullanabilirsiniz böyle aptallar için.

Hocam report edin yeter.
Reporthammer ne biraz açıklar mısınız biraz cahilim de?
Bildirim gelmemiş göremedim mesajı kusura bakmayın. Reporthammer sizin reportladığınız hesapları başka hesaplarla reportlayarak Owerwatch izlemesine düşürüyor. Ekstra olarak güven faktörü düşeceğinden yine kendi gibi hilecilere veya smurf oyunculara denk gelecek. (Yesinler birbirlerini:))

Bildirim gelmemiş göremedim mesajı kusura bakmayın. Reporthammer sizin reportladığınız hesapları başka hesaplarla reportlayarak Owerwatch izlemesine düşürüyor. Ekstra olarak güven faktörü düşeceğinden yine kendi gibi hilecilere veya smurf oyunculara denk gelecek. (Yesinler birbirlerini:))
Bu bir site mi yoksa uygulama tarzında mı?
Steam hesabı girmek zorunlu mu?

kesin oyuncu koltuğu vardır bu arkadaşın, hatta belki oyuncu çorabı bile vardır. :D raporladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı