CS:GO hile açmadığım halde Overwatch ban yedim

Mirexol

Kilopat
Katılım
20 Nisan 2018
Mesajlar
171
2 Hafta olmuştur Prime alalı, aldıktan sonra maç bulmamaya başladı 20-30 dakika beklememe rağmen (hatta bu konuyla ilgili konu bile açmıştım), lobiye kimseyi davet edememeye başladım kimse gözükmüyordu, düzelir diye biraz skin aldım Steam seviyemi 10 seviye yaptım vs. şimdi ise hile açmadığım halde Overwatch ban yedim. Steam desteğe yazdım. Başka ne yapabilirim? Bir bildiğiniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
 
Sadece hileden değil oyunda toxic oyuncu olursanız bundan da yiyebilirsiniz. Birisi maçı bozduğunuz için, düzgün oynamadığınız için raporlamış ve overwatch izleyen kişiler de sizi bu şekilde raporlamış olabilir.
 
Açacaklarını sanmıyorum OW'de bir kişi değil bir çok kişinin ortak kararına göre iş yapılıyor. Herkes yanılıyor olamaz. Bir konu da görmedik ki şurada hile yaptım banlandım diye. Nerde memlekette hile açmayan adam var burada.
 
EV33TnNWoAEDBHe.jpg


Hile kullanmadığınız sürece ban yemezsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı