Abi nasıl çıkamıyorsunuz şu Silver'den anlamıyorum, gözün kapalı oynadığın zaman Nova atıyor zaten. İlk 15 maçımda Nova 1'e kadar çıktım ben, iyi oynayınca her türlü çıkabilmeniz lazım.
Abi nasıl çıkamıyorsunuz şu Silver'den anlamıyorum, gözün kapalı oynadığın zaman Nova atıyor zaten. İlk 15 maçımda Nova 1'e kadar çıktım ben, iyi oynayınca her türlü çıkabilmeniz lazım.
Çıkmıyor bir türlü. 34 tane maç almama rağmen. Oyun rank atlatmayı geç kaç kere kazandım bir kere bile atlamadım.
İllaki smurf hesap açıp mı oynasam diyorum. Main hesap çünkü.
Çıkmıyor bir türlü. 34 tane maç almama rağmen. Oyun rank atlatmayı geç kaç kere kazandım bir kere bile atlamadım.
İllaki smurf hesap açıp mı oynasam diyorum. Main hesap çünkü.
Çok garip geldi bana da, hani benim çok saatim de yok 100 küsür saat falan oynadım ama ona rağmen Nova 1 olmak için hiç zorlanmadım. Senin hayli hayli çıkman lazım.
Arkadaşlar, bir maç gireyim diyorum 15-7 öndeyiz (Prime olmama rağmen) geliyor 2 hileci başlatıyor olayı. Maç 15-15 oluyor bunun sonunda ez deyip dalga geçiyorlar. Nasıl kaçabilirim bu hilelerden?
Bırak CS'yi benim gibi sadece eğlence giriyorum (geri alışlar) ondan sonra 2-3 el(spike hucum) Valorant giriyorum mis sinir stres olmadan FPS ihtiyacımı karşılayıp çıkıyorum.