Zevksizim yazsaydın daha da net anlardık nasıl birisi olduğunu. Yaşın maksimum 12 falan herhalde, erkek adam CS oynar.
Zevksizim yazsaydın daha da net anlardık nasıl birisi olduğunu. Yaşın maksimum 12 falan herhalde, erkek adam CS oynar.
Abi nasıl çıkamıyorsunuz şu Silver'den anlamıyorum, gözün kapalı oynadığın zaman Nova atıyor zaten. İlk 15 maçımda Nova 1'e kadar çıktım ben, iyi oynayınca her türlü çıkabilmeniz lazım.
Anlıyorum.Prime yoksa böyle zaten tek yolu prime almak.
Güzel espriydi.Zevksizim yazsaydın daha da net anlardık nasıl birisi olduğunu. Yaşın maksimum 12 falan herhalde, erkek adam CS oynar.
Çıkmıyor bir türlü. 34 tane maç almama rağmen. Oyun rank atlatmayı geç kaç kere kazandım bir kere bile atlamadım.
İllaki smurf hesap açıp mı oynasam diyorum. Main hesap çünkü.
Arkadaşlar, bir maç gireyim diyorum 15-7 öndeyiz (Prime olmama rağmen) geliyor 2 hileci başlatıyor olayı. Maç 15-15 oluyor bunun sonunda ez deyip dalga geçiyorlar. Nasıl kaçabilirim bu hilelerden?
Sen CS oyna. 14 yaşında mısın?Zevksizim yazsaydın daha da net anlardık nasıl birisi olduğunu. Yaşın maksimum 12 falan herhalde, erkek adam CS oynar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.