CS:GO Hile Raporlama

ozang98

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütün CS:GO oyuncuları gibi ben de hilelerden baya bunaldım. Son 1 yıldır özellikle son 6 aydır neredeyse 3 maçın 2 sinde hileli geliyor. Raporlasak bile hiçbir işe yaramıyor. Burada ifşa ederek, daha çok rapor yemesini sağlamamız gerekiyor diye düşünüyorum. Ocak ayının sonlarında bir arkadaşımız burada hileliyi ifşa etmiş ve banlanmasını sağlamış. Ben de neden aynısını biz yapmıyoruz diye düşündüm ve bu konuyu açma gereği duydum. Benim maçıma da bir hileli geldi ve bu hileliyi bildirmek için öncelikle Steam Destek ile konuştum. Fakat pek yardımcı olmadılar açıkcası. Bildirdiğim için teşekkür edip geçiştirdiler durumu. Hilesiyle ilgili oyun içerisinden video çektim ve YouTube'a yükledim. (Aşağıda linkini vereceğim.) Hileli olan arkadaşın bir de kendine ait bir youtube kanalı var ve kendi hilesini ordan tanıtıyor. 150 saatlik CSGO oyun süresi var, profilinde 6 sayfa hile oldugunu söyleyen yorumlar var fakat hala herhangi bi yasaklanma almadı. Temiz oyun anlayışı olan tüm herkesi bu hileli arkadaşı raporlamaya davet ediyorum. (Steam desteğe yazdığım yazıyla birlikte paylaşıyorum.)

This is my second hacker disclosure video. That's enough, I can not enjoy the game anymore, you must the provide safety of game. Hackers won't get VAC or overwatch ban for 6 months. Please do something for cheaters. I have added a video about he was cheating during game and it can be seen clearly in video. I give the video link.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

You need to do please just watch only 2 minutes.
CS:GO Cheater disclosing on 30 Jan 18 in wingman match .Cheating during wingman match. I give his steam profile link in below.

Steam Community :: test

Not 2: Videodaki sesi küfürlü olduğu için sildim. Sohbetteki küfürler için ise herkesten özür diliyorum. Hileli arkadaşın yazdıkları yok olmasın diye sohbeti sansürleyemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuna hakaret yasak olmasa da içimi döksem. Bunun gibiler yüzünden Steam çöplerle doluyor. Ne yani adam gibi, bileğinizin gücüyle karşımıza çıksanız? O zaman kozlarımızı paylaşsak. Pardon ''adam'' gibi demişim, kusura bakmayın arkadaşlar. Size hakaret etmiş oldum, bunları size benzeterek...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı