Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da yoldaşta ve rekabetçi modlarında çift keleşim. Az önce yoldaş maçına girdim ve hile geldi normal olarak. 2 kişide 3 saat CS:GO saati var ve benlen eşleşebiliyor. Güven faktörümde falan sorun yok. FACEIT'e geçme vakti geldi.
Konuyu neden açtığınızı anlayamadım ama bu oyunlara yeten sisteminiz varsa indirimlerde kesinlikle alınabilecek türden oyunlardır. Bir daha CS:GO'ya dönmenize gerek kalmaz.
Insurgency: Sandstorm is a team-based, tactical FPS based on lethal close quarters combat and objective-oriented multiplayer gameplay. Experience the intensity of modern combat where skill is rewarded, and teamwork wins the fight.
Take to the streets for intense close quarters combat, where a team's survival depends upon securing crucial strongholds and destroying enemy supply in this multiplayer and cooperative Source Engine based experience.
Bende Valorant ve CS'ye sardım bu aralar. CS biraz daha hoşuma gidiyor aim konusunda ama çok hile var. Adam bugün maçıma geldi her el AWP ile min. 4 kişi alıyordu.
Konuyu neden açtığınızı anlayamadım ama bu oyunlara yeten sisteminiz varsa indirimlerde kesinlikle alınabilecek türden oyunlardır. Bir daha CS:GO'ya dönmenize gerek kalmaz.
Insurgency: Sandstorm is a team-based, tactical FPS based on lethal close quarters combat and objective-oriented multiplayer gameplay. Experience the intensity of modern combat where skill is rewarded, and teamwork wins the fight.
Take to the streets for intense close quarters combat, where a team's survival depends upon securing crucial strongholds and destroying enemy supply in this multiplayer and cooperative Source Engine based experience.
Bence denemelisiniz. Arkadaşınız varsa baya sarar. Tek başınıza oynuyorsanız da en azından hilelerden kanser olmazsınız. Oyunda hile açan maç esnasında banlanıyor.
Steam sayfasında minimum 6, önerilen 8 GB RAM olarak söylenmiş. Bence oynayabilirsiniz. Ama sadece RAM'e bakmaz, diğer donanımlar da önemli. Zaten Steam'de 2 saati geçmezseniz iade edebilirsiniz. Test edip de iade edebilirsiniz yani.
Bu videolardan bellek kullanımlarına bakabilirsiniz. Sizin APU işlemcinizin de testleri var.