CS:GO hileci bataklığı

Yıllardır aynı muhabbet hile hile hile. Tamam var hile kimse inkar edemez. Ama Hilecilerin var olduğu bilinen bir gerçek olduğu için, kendinden iyi oynayan, ya da şanslı bir vuruş yapan herkese rahatlıkla hile diyebiliyor oyuncular. Konu sahibi ya da buradaki arkadaşlar için yazmıyorum bunları.
Hesabınız seçkin ise, emin olun 10 maçta belki gerçekten hile olan 1 adam ya gelir, ya gelmez. Her vurulduğunda vuranı reportlayan, kaybederken karşı takımın hepsini reportlayanlar yüzünden de report sisteminin bir halta yaradığını zannetmiyorum artık.

tamamen güven faktörüyle alakalı seçkinken haftada 1 hile geliyordu taş çatlasa 2. 1 aydır seçkinim hile görmedim daha bu arada rankım lem

Günde en az 2 kişi banlandırıyorum.Bu birazda sizin hesapla alakalı.

ey moderatörler 1 kelime yanlış diye ban atıyordunuzya heh şimdi bu adama 1 yıl ban atında göreyim türkçe katledilmiş resmen

Oyun yeni başlayanların Faceit'ten başlaması sağlıklı olmaz. En azından kendini geliştirdikten sonr geçmeleri gerek. Ve Faceit'te de hile var yüksek levellerinde maalesef.

Oyun yeni başlayanların Faceit'ten başlaması sağlıklı olmaz. En azından kendini geliştirdikten sonr geçmeleri gerek. Ve Faceit'te de hile var yüksek levellerinde maalesef.
Emin olun yok. Aninda banlaniyorlar. 800 maçım var hiç denk gelmedi. Arkadaslarima da gelen yok. Faceit baslamasi saglikli olur neden olur cunku zaten 3 levelden başlıyor. Kendi oyununa gore arkadas level düşer yada atlar faceitte oyunun ne olduğunu ogrenir.

O kadar emin olma örnek faceit hile videosu. Yeni bir oyuncu aceitten başlarsa oyunda aşırı derecede zorlanır oyunu öğrenmesi için önce kendi seviyesindekilerle oynaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…