CS:GO hilecileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oyun bırakma sebebi. Koskoca Valve'sın, yıllardır süregelen ve resmen kültür haline gelen bir oyunun sahibisin ama 3. parti yazılımlara karşı önlemi hala alamıyorsan...

CS:GO'yu bırakmanıza bile sebep olabilecek varlıklar.

Günah sebebi. Valorant'a geçmek istemiyorum ama bu hile bunu mecbur kılıyor.

Ben hala cs oynuyorum ama yüksek rankım ve seçkinim olduğu için gelmiyor sizce devam edeyim mi valoranta mı geçeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların oyun zevklerinin içine ediyorlar, üstüne üstlük Valve bunlara önlem bile almıyor. Diyecek çok bir şey yok.

İnsanların oyun zevklerinin içine ediyorlar, üstüne üstlük Valve bunlara önlem bile almıyor. Diyecek çok bir şey yok.
Valve'ın da işine geliyor da ondan. O kadar hileye rağmen milyonlar oynuyor oyunu ve hemen hemen %80'i hile. Hileye çözüm bulsa oyuncu sayısı çok ciddi şekilde düşer.

Ben hala cs oynuyorum ama yüksek rankım ve seçkinim olduğu için gelmiyor sizce devam edeyimmi valoranta mı geçeyim?
4 sene önce bıraktım ve hiçbir eksikliğini hissetmedim. AAA oyunlara ve diğer türlere ayıracak vaktim olmaya başladı. Üstelik birçok sinir eden şeyden de kurtuldum. Kanser eden takım arkadaşları, yanlış info veren oyunbilmezler, trolleyenler... Bence bırakın.

Karşıma şuana kadar Rekabetçi maçlarda geldiler, Faceit'te bazen smurf hesaplar geliyor. Tavsiyem Faceit oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…