P percymiller Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Steam Community :: Federal maçın full linki: Dropbox - csgo (1) lütfen şikayet edelim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Steam Community :: Federal maçın full linki: Dropbox - csgo (1) lütfen şikayet edelim.
Q Quintessence Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #12 Oyunda şikayet etmediğiniz sürece hiçbir değeri yok. Dikkate almadıklarından adım gibi eminim.
P percymiller Hectopat Katılım 12 Temmuz 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #13 Quintessence dedi: Oyunda şikayet etmediğiniz sürece hiçbir değeri yok. Dikkate almadıklarından adım gibi eminim. Genişletmek için tıkla... öyle bir şey yok çok şikayet gelirse mecbur bakacaklar ve çocuk banlandı. şikayet eden donanım ve techno ya teşekkürler.
Quintessence dedi: Oyunda şikayet etmediğiniz sürece hiçbir değeri yok. Dikkate almadıklarından adım gibi eminim. Genişletmek için tıkla... öyle bir şey yok çok şikayet gelirse mecbur bakacaklar ve çocuk banlandı. şikayet eden donanım ve techno ya teşekkürler.
Q Quintessence Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #14 Oyun dışında pek ilgilenmedikleri aşikar. Yoksa herkes rastgele profil üzerinden şikayet edebilir.