Arkadaşlar bayadır oynuyorum, oynadığım maçların yüzde 75'inde hileye denk geldiğimden eminim. hiçbir insan evladının o kadar hızlı refleksi olamaz. millet demiş yok aim çalış yok biraz uğraş falan ama hikaye. köşeyi döner dönmez headshot yenmez ki kardeşim. bir diğeri de silahların recoil mallığı. silah geri teper doğru, ama geri tepme olayı her seferinde aynı şekilde olmaz, rastgele teper. bu yavrular ne yapmış, recoil'in tersi bi hareket yapınca mouse ile mermiler hep aynı yere gidiyor. bir diğer mallıkta awp silahında oluyor. siz dünyanın neresinde koşarken birden durupta tam isabet vuran bir tüfekli (hem de uzun namlulu ve uzun mesafe) insan evladı gördünüz? adam koşuyor koşuyor hiçbir şey olmamış gibi tak indiriyor. diğer silahlarda olan gerçek dışı recoil muhabbeti bu awp silahında nedense hiç yok. bunları niye anlattım? hep bu şekilde öldüğüm için. aynı mesafe koşuyoruz, aynı köşeyi dönüyoruz, aynı anda sıkıyoruz ama ben 10 mermiden 1 tane isabet etmişim, adam 4 mermi, sonuncusu da kafadan. buna da kimse inanmaz.